fcb.portal.reset.password
Alexis i Godín

Alexis i Godín / FOTO: MIGUEL RUIZ - FCB

El partit de dissabte a les sis de la tarda al Camp Nou és el partit més decisiu de la Lliga, i aquí tens una guia dels canals de televisió que mostraran el partit a tot el món.

En cas que aquesta autèntica final no es pugui veure des del seu país o regió de residència, recordi que vostè pot escoltar en viu els comentaris en català, castellà i anglès a R@dio Barça. També hi haurà actualitzacions constants al lloc web www.fcbarcelona.com i les seves pàgines internacionals o bé al compte Twitter (@fcbarcelona) i a les xarxes socials del club.

Estats Units – 12:00 PM (EST)

beIN Sports Play, beIN Sports USA,

FC Barcelona: @fcbarcelona i www.fcbarcelona.com

Brasil – 1:00 PM (Brasília)

Sky Sports Brasil

FC Barcelona: @fcbarcelona_br i www.fcbarcelona.pt

Sud-Amèrica – Buenos Aires 1:00 PM / Santiago de Xile 12:00 PM / Mèxic D.F. 11:00 AM

ESPN + Andina, ESPN + Sur, Sky Mexico

FC Barcelona: @fcbarcelona_es and www.fcbarcelona.es

Xina – 0:00 AM (Matinada de dissabte a diumenge) (CST)

Guangdong Sports Channel, Star Sports China

FC Barcelona: Tencent Weibo, Sina Weibo i www.fcbarcelona.cn

Regne Unit – 05:00 PM

Sky Sports1

FC Barcelona: @fcbarcelona i www.fcbarcelona.com

França – 6:00 PM (CET)

beIN Sports 1

FC Barcelona: @fcbarcelona_fra i www.fcbarcelona.fr

Índia – 9:30 PM (IST)

Star Sports HD 1 India, Star Sports 1 India

FC Barcelona: @fcbarcelona i www.fcbarcelona.com

Indonèsia – 11:00 PM (WIB)

RCTI, Star Sports Indonesia

FC Barcelona: @fcbarcelona_id i www.fcbarcelona.co.id

Japó – 01:00 AM (Matinada de dissabte a diumenge) (JST)

SKY PerfecTV LIVE, WOWOW

FC Barcelona: @fcbarcelona_jap i www.fcbarcelona.jp

Rússia – 08:00 PM (MSK)

Sport Plus

Espanya – 06:00 PM (CET)

Canal+ Liga / HD, GOL T

FC Barcelona: www.fcbarcelona.cat, www.fcbarcelona.es, @fcbarcelona_cat i @fcbarcelona_es

Països Àrabs – 09:00 PM (GMT+3)

beIN Sports 13HD

FC Barcelona: @fcbarcelona_ara i www.fcbarab.com

*Font: Live Soccer TV

Tornar a dalt