Neymar Jr, Messi i Cesc, en el Top-6 de millors assistents a la Lliga

Neymar Jr, Messi i Cesc, en el Top-6 de millors assistents a la Lliga

Els tres jugadors culers ocupen la primera, la cinquena i la sisena plaça, respectivament

Neymar Jr, Leo Messi i Cesc Fàbregas són tres dels sis millors assistents de la Lliga. Transcorregudes les dotze primeres jornades, el davanter brasiler lidera aquesta classificació amb 7 passades de gol, mentre que el crac argentí és cinquè i el jugador d’Arenys sisè (tots dos amb quatre). A banda d’aquestes 15 assistències entre els tres sumen també fins a 13 gols a la Lliga.

Koke, Cani i Suso, entremig

Entre Neymar Jr i Messi i Cesc s’han ‘colat’ tres jugadors que no són del FC Barcelona. Són Koke (Atlètic de Madrid), amb 6 assistències, i Cani (Vila-real) i Suso (Almeria), amb 5 cadascú. Per part blaugrana els segueixen Tello, Pedro i Alexis, tots ells amb 2 assistències a la Lliga.

Cap altre equip de la competició reuneix fins a tres jugadors en el Top 10 de màxims assistents. El que més s’apropa és el Reial Madrid, amb Bale (4 assistències) i Cristiano Ronaldo (3) en la part alta d’aquest rànquing.

A banda, cal recordar que el FC Barcelona és l’equip més golejador de tota la competició, amb 34 gols marcats. També és el menys batut (7 dianes en contra).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut