fcb.portal.reset.password

Neymar Jr, davant tota la premsa el dia de la seva presentació / FOTO: MIGUEL RUIZ-FCB

Un estudi realitzat per l'empresa Stochos Sports & Entertainment va confirmar el que tots ja sabien: Neymar Jr és el jugador favorit dels aficionats brasilers. Però la idea que ningú tenia era el nivell d'unanimitat que el FC Barcelona té en el seu país d'origen.

L'estudi es va realitzar entre el 25 d'agost i el 30 de setembre de 2013 i va tenir en compte totes les classes socials (A a D), dins d'un grup d'edat entre els 16 i els 65 anys entre ambdós sexes. L'enquesta es va realitzar en tots els estats i Neymar Jr es va confirmar com el més estimat del Brasil.

El número 1

En general, el davanter del Barça lidera l'enquesta entre els jugadors actius del favorit del públic del Brasil, amb el 32,1% dels vots. El segon lloc també és per a un jugador del FC Barcelona: Leo Messi, guanyador de les últimes quatre FIFA Pilotes d'Or, apareix amb un total de 9,1% dels vots. Ronaldinho, un altre crac amb una gran relació amb el Barça, és el tercer en la classificació, amb un total del 8,1% dels vots.

També entre les dones

Neymar Jr també és un líder entre el públic femení. Té el 35,7% dels vots de la població femenina enquestada i un considerable avantatge sobre el segon lloc en aquest context, Ronaldinho, amb un total de 7,9%. El davanter actual del Barça té una legió de seguidors entre les dones conegudes com les 'Neymarzetes'.

No obstant això, l'èxit de l'estrella brasilera no es dóna només entre les dones. El davanter blaugrana també és el favorit entre el públic masculí, amb un 30,4%. L'astre argentí Leo Messi ocupa el segon lloc, amb un 11,7%.

Tornar a dalt