fcb.portal.reset.password
Alves, Neymar i Pinto, en un moment del vídeo.

Alves, Neymar i Pinto, en un moment del vídeo.

Neymar Jr i Dani Alves han sigut els protagonistes del segon capítol de ‘Ve a por tus sueños’, el projecte benèfic de José Manuel Pinto, que té com a objectiu donar una oportunitat a joves amb talent musical i ser solidari amb diferents fundacions i ONG. Després d’haver estrenat fa unes setmanes el primer capítol, amb la participació de Carles Puyol, els dos jugadors brasilers del primer equip han mostrat la seva faceta més alegre i musical.

Els artistes que participen en el programa han tingut l’oportunitat d’intercanviar gustos musicals amb el davanter i el lateral dret del Barça. Els dos companys de Pinto al primer equip han explicar la importància que té la música per a ells i han interpretat cançons amb els joves cantants. Dani Alves, fins i tot, ha mostrat les seves habilitats rítmiques amb el caixó.

Víctor Tomàs també se solidaritza

En aquest segon capítol, Pinto també ha conversat amb altres esportistes d’elit com el capità del Barça d’handbol Víctor Tomàs, així com la nedadora Ona Carbonell. En el proper capítol, que es podrà veure al lloc web de ‘Veaportusueños’, hi participarà Alexis Sánchez i la jugadora de Waterpolo Jennifer Pareja.

Entre tots els músics seleccionats pel projecte de Pinto, el guanyador farà amb el porter del Barça un ‘single’ final. Els beneficis per la venda de la cançó es destinaran a fins benèfics, en aquesta ocasió a favor d’associacions com Pallapupas.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();