Messi supera Hugo Sánchez com a segon millor artiller de la Lliga i Di Stéfano com a màxim golejador en els Clàssics

Messi supera Hugo Sánchez com a segon millor artiller de la Lliga i Di Stéfano com a màxim golejador en els Clàssics

Aquest diumenge, amb el seu hat-trick al Bernabéu, el ‘10’ ha sobrepassat els 234 que va marcar el davanter mexicà en el campionat i ja només el supera Zarra També s’ha erigit en el màxim anotador de la història dels Clàssics, amb 21 dianes

Leo Messi continua fent història. Aquest diumenge, en el duel contra el Madrid, el crac argentí ha superat la marca d’Hugo Sánchez com a segon màxim realitzador de sempre a la Lliga i ha superat Alfredo di Stéfano com a màxim golejador en la història dels Clàssics. Messi ja duu 21 gols, pels 18 de l’exjugador blanc.

Amb 236 gols a la Lliga, l’argentí s’ha enfilat fins a la segona posició de la taula de millors artillers de la història de la Lliga, fins ara ocupada en solitari per Hugo Sánchez (234). D’aquesta manera, Messi ja només té per davant Telmo Zarra en aquest apartat. El té a 16 dianes (252). La setmana passada havia deixat enrere Raúl (228) i Di Stéfano (227).

La majoria, a Casillas

D’altra banda, d’aquests 21 gols en Clàssics, Iker Casillas és qui n’ha encaixat més. De fet, els primers 17 els va encaixar el porter que aquest diumenge ha estat a la banqueta del Bernabéu. Diego López va encaixar el divuitè, que va arribar en la derrota blaugrana per 2-1 al Bernabéu la temporada passada, i el hat-trick d’aquest diumenge.

La Copa, el repte pendent

D’aquesta manera, Messi deixa enrere Di Stéfano (18), però també s’allunya encara més de Raúl (15), César (14), Gento (14), Puskas (14) i Santillana (12). Cristiano Ronaldo n’ha fet 13 als Clàssics.

Si repartim els gols de Messi per competicions, queden així: 12 a la Lliga, cinc a la Supercopa d’Espanya i dos a la Lliga de Campions. Únicament no ha marcat contra els blancs a la Copa del Rei.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut