fcb.portal.reset.password

Leo Messi, a l'entrenament que aquest matí ha fet l'equip / FOTO: MIGUEL RUIZ - FCB

Bones notícies per a la plantilla del primer equip de futbol del FC Barcelona, que ha vist com aquest divendres, després de l’entrenament, quatre jugadors han rebut l’alta mèdica. Leo Messi, Javier Mascherano, Carles Puyol i Isaac Cuenca tornen a estar a disposició de Tata Martino un cop finalitzats els corresponents processos de recuperació.

De fet, Martino ja ha convocat Messi, Puyol i Mascherano per al partit contra l’Osasuna. El ‘10’ del Barça torna a l’equip després de lesionar-se al bíceps femoral de la cama dreta contra l’Almeria, a finals del mes de setembre.

Mascherano és una altra de les novetats després de quatre setmanes de baixa. El central argentí es va lesionar contra la Reial Societat, quan va ser substituït per una elongació al bíceps femoral de la cuixa dreta.

Torna Cuenca quatre mesos després

Carles Puyol és potser el retorn més esperat pels set mesos que ha estat lluny dels terrenys de joc. Però aquest divendres també és un dia especial per a Isaac Cuenca. El davanter es reincorpora al primer equip després d’haver estat sotmès a principis del mes de juny a una regularització artroscòpica del menisc extern del genoll dret.

Amb la recuperació d’aquests quatre jugadors Martino ara només té les absències per lesió de Jordi Alba i Afellay.

Tornar a dalt