fcb.portal.reset.password
Tata Martino, a la roda de premsa.

Tata Martino, a la roda de premsa. FOTO: MIGUEL RUIZ-FCB.

L’equip va perdre el liderat de la Lliga la setmana passada contra el València i és per això que la visita al Sevilla adquireix una alta transcendència. “És un partit dels clau, que tindrà molta incidència positiva o negativa per al futur”, declarava Gerardo ‘Tata’ Martino a la roda de premsa prèvia. Segons ell, de les que queden “probablement sigui de les sortides mes difícils”. Això sí, alhora, apuntava: "A la Lliga encara hi ha molt camí per recórrer".

Del Sevilla, ha destacat: “És un equip molt intens, ben treballat, que es fa fort de local. Ens va costar molt guanyar-lo a la primera volta”. I posava èmfasi en el fet que “treballa molt bé l’estratègia”.

“D’un extrem a l’altre”

Sobre el seu equip, Martino prefereix aïllar-se del desencís que l’ha envoltat els darrers dies, i ha recordat també l’optimisme que es vivia fa tot just una setmana. “Hem de centrar-nos en el nostre grup, fer-nos forts entre nosaltres. Es varia molt en tres dies, es passa d’un extrem a l’altre, i hem de mantenir l’equilibri”.

Així, destriava el joc recent del seus homes de la següent manera: “El primer temps contra el València va ser molt bo”. Seguia admetent que aquell dia “la segona part va ser dolenta”. I, finalment, qualificava el partit davant la Reial Societat de Copa com a “correcte”. Des del seu punt de vista, el principal aspecte a millorar és “l’efectivitat en funció de les ocasions”.

Fase decisiva

D’altra banda, Martino ha avançat que a partir d’ara a les alineacions no hi haurà tantes novetats. “Cada cop hi ha menys marge per a les rotacions. Estem en una fase decisiva i és clar que cada cop hi haurà menys canvis, encara que seguirem donant oportunitats a jugadors que estiguin bé”, explicava. En el cas concret d’Andrés Iniesta, suplent en els dos últims compromisos, puntualitzava: “L’habitual és que estigui dins l’equip i és circumstancial que estigui fora”.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();