fcb.portal.reset.password

Marc Bartra va estar a 'El Marcador' de Barça TV / FOTO: MIGUEL RUIZ - FCB

Després del triomf contra el Valladolid per 4-1, Marc Bartra va visitar el programa 'El Marcador' de Barça TV i va comentar la seva titularitat en els últims tres partits, el seu estat de forma i també les coses que pot millorar com a jugador als seus 22 anys.

“El fet de jugar és un premi a tots els anys que porto a la casa. És un premi a la trajectòria i ara mateix tinc la confiança alta, però sense passar-me”, ha comentat Marc Bartra, que ha afegit: “Qualsevol professional té tranquil·litat quan sap que jugarà, però he de seguir estant bé als entrenaments i quan jugues ho has de fer bé i donar el millor d’un mateix”.

El Tata, amb les rotacions, ens fa estar a tots alerta. Fa que estiguem posats perquè no només 11 jugadors poden guanyar títols

El central de Sant Jaume de Domenys també ha parlat de les rotacions que està introduint Gerardo Martino a l’equip. “El Tata, amb les rotacions, ens fa estar a tots alerta. Fa que estiguem posats perquè no només 11 jugadors poden guanyar títols”, ha comentat Bartra, que contra el Valladolid va fer 58 passades bones i 12 recuperacions de pilota.

Posteriorment, Bartra ha parlat de la ràpida adaptació de Neymar a l’equip. “És un més, està molt integrat i em porto molt bé amb ell. El que fa al camp ho veiem en els entrenaments, és atrevit”, analitza el central. Finalment, Bartra ha comentat que el seu objectiu aquesta temporada 2013/14 “és seguir sent content i ambiciós”, i ha afegit: “Puc millorar en tots els aspectes del joc, fins i tot en el que ara són les meves virtuts”.

Tornar a dalt