Llevant UD – FC Barcelona: Tello apropa les semifinals (1-4)

Llevant UD – FC Barcelona: Tello apropa les semifinals (1-4)

Tres gols de l’extrem i un autogol de Juanfran posen l’eliminatòria molt de cara Leo Messi ha fabricat la passada dels quatre gols del FC Barcelona

A la Copa sí entren els gols. El FC Barcelona s’ha refet de l’empat sofert diumenge a la Lliga i ha superat amb una clara golejada al Llevant en l’anada dels quarts de final de la Copa del Rei. Ho ha fet tot i un inici que ha recordat i molt al de Lliga. Les sensacions de ‘dejà vu’, però, han desaparegut a la segona meitat, en què les assistències de Messi i els gols de Tello -i un de Juanfran en pròpia porta- han capgirat el matx.

Ara, Barça i Llevant tancaran la sèrie de tres compromisos veient-se les cares d’aquí a una setmana, en el partit corresponent a la tornada dels quarts de final que es jugarà el dimecres 29 al Camp Nou (22 hores). L’eliminatòria està molt de cara.

Es repeteix la història

Al Ciutat del València el Llevant ha sortit a per totes des de bon inici. Ha exercit una intensíssima pressió sobre la sortida de pilota del FC Barcelona, que no s’ha trobat gens còmode a l’inici del matx tot i una rematada al pal de Pedro des de la frontal. El partit recordava i molt al de la Lliga. I més quan els locals s’han avançat mitjançant Nabil El Zhar en una acció plena de rebots i refusos. A l’altra banda del camp el Barça, sense el ritme necessari en la circulació, trobava les mateixes dificultats que a la primera part de diumenge per fer mal.

Empat amb fortuna

A la represa, com va passar l’altre dia, el Barça ha millorat. Més intens, l’equip blaugrana ha cercat l’empat amb una determinació que mereixia el premi de l’empat. I finalment ha arribat amb una acció que ha acabat amb un pèl de sort per als culers. Una gran assistència de Messi cap a Tello ha trencat tota la defensa local. El porter Javi Jiménez ha salvat la primera rematada de l’extrem, però el refús de Vyntra s’ha trobat amb Juanfran, qui sense voler ha fet l’1-1 en pròpia porta.

Messi i Tello ho capgiren

El FC Barcelona ha fet sang amb la mateixa jugada minuts més tard. Una nova assistència a l’espai de Messi ha permès Tello trobar-se en un nou cara a cara amb el porter local. Aquest cop el ‘20’ ha resolt de primeres. Era l’1-2, una diana semblant també a la tercera i quarta del FC Barcelona, sempre amb Messi en un rol d’assistent i amb Tello com a golejador. Al Llevant ja no li responien les cames.

Tres dianes de l’extrem –el seu primer hat-trick com a blaugrana- han liquidat el partit i potser l’eliminatòria. Caldrà segellar l’accés a semifinals al Camp Nou.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut