fcb.portal.reset.password

Tito Vilanova, aquest dimarts en roda de premsa. FOTO: MIGUEL RUIZ - FCB

La primera compareixença de la temporada 2013/14 de Tito Vilanova a la Ciutat Esportiva ha deixat molts conceptes interessants. Repassem, en deu frases, el que ha estat la roda de premsa del primer entrenador del Barça:

1.“Haver tingut la possibilitat d’entrenar el Barça és memorable. A mi no m’ha fet patir mai, ho gaudeixo constantment”.

2. “Messi ha vingut en una estat de forma espectacular. Han tingut més descans que abans. El fet que hagi jugat partits no ha afectat res perquè ha descansat prou i l’he vist molt bé”.

3.Amb Guardiola ens vam veure a Nova York quan vaig fer una visita de dos dies, però quan em van operar no ens vam veure. A la gent no li interessa. El que va estar malalt i ho va passar malament vaig ser jo”.

4.Les dues últimes setmanes de la temporada em vaig reunir amb l’staff per fer autocrítica. Ha existit i estem convençuts que hem de millorar”.

5.Estic molt i molt content de tenir Neymar amb nosaltres. Si s’entendrà amb Messi? Són dos grans jugadors. Un és el millor jugador del món, i de la història, i ara incorporem algú que serà un gran jugador. No serà un problema que s’entenguin dins del camp”.

6. “Sóc conscient que Cesc ha rebut ofertes, però ell vol quedar-se perquè vol triomfar aquí. Fàbregas sap que té competència. La seva il·lusió de sempre és triomfar aquí i estic tranquil”.

7. “A Rubi el coneixia fa anys, ens pot ajudar moltíssim. Jo dedicava molt temps analitzant els rivals i això em permetrà dedicar més temps a l’equip”.

8. “Thiago Silva és una de les opcions per reforçar l’equip. És un jugador que volem incorporar fa anys. Si no és ell, poden venir altres jugadors. La intenció és portar un central”.

9.Mascherano és un jugador que ha estat ideal. S’ha adaptat a jugar de central i també juga de pivot. Espero que ens segueixi ajudant, el Barça va fer un fitxatge extraordinari”.

10.Em sap greu que Thiago hagi marxat. L’aprecio moltíssim, li vaig dir que es quedés, sabia contra qui competia. Quan ha estat bé, ha jugat”.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();