Jordi Alba i Alves no jugaven junts des del Barça-Sevilla

Jordi Alba i Alves no jugaven junts des del Barça-Sevilla

Les lesions han fet que des de mitjans del mes de setembre els dos laterals no juguessin junts
  1. Jordi Alba i Dani Alves tornen a coincidir damunt un terreny de joc tres mesos després. Les lesions de tots dos futbolistes han fet que l’última vegada que van jugar plegats fos el 14 de setembre en el Barça-Sevilla (3-2).

  2. Quart partit de Sergi Roberto com a titular dels cinc últims que ha disputat el Barça. El de Getafe és el primer a la Lliga després dels dos de Copa contra el Cartagena i el de Lliga de Campions davant el Celtic.

  3. Pedro ha marcat nou gols lluny del Camp Nou (tres contra el Rayo, un contra el Betis, dos contra el Cartagena i tres davant el Getafe). És el jugador del Barça que més gols ha fet fora de casa aquesta temporada.

  4. Pedro iguala Messi com a màxim golejador de l’equip. Tots dos porten 14 gols. A més, el canari és el Pitxitxi de l’equip a la Lliga, amb 10 gols.

  5. El Barça fa sis anys seguits que guanya el seu últim partit de Lliga de l’any (Vila-real el 2008, Espanyol el 2009 i 2010, Madrid el 2011, i Valladolid el 2013).

  6. Sempre que el Barça ha guanyat a Getafe (sis vegades) s’ha acabat emportant el títol de Lliga.

  7. Tercera remuntada de la temporada després del partit de Copa a Cartagena (1-4) i el de Lliga a casa davant el Valladolid (4-1). L’última vegada que el Barça va remuntar dos gols va ser al camp del Sevilla (2-3), el mes de setembre del 2012.

  8. Sergio Busquets es perdrà el partit contra l’Elx, el 5 de gener, ja que va veure diumenge la cinquena targeta groga i haurà de complir sanció.

  9. El Barça continua una setmana més liderant la taula classificatòria de la Lliga, gràcies a la diferència de gols amb l’Atlètic de Madrid. Ja són 55 les jornades consecutives que fa que és primer.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut