Jordi Alba: “És vital guanyar a Madrid”

Jordi Alba: “És vital guanyar a Madrid”

El lateral explica que el Barça “necessita vèncer per seguir aspirant a la Lliga” “Evitar les contres” del Reial Madrid, una de les claus del partit al Bernabéu

Jordi Alba només té una cosa al cap: guanyar diumenge al Santiago Bernabéu. El defensa del FC Barcelona ha repetit aquesta idea una vegada i una altra durant la roda de premsa d’aquest dimecres. “És vital guanyar al camp del Madrid. Necessitem fer-ho per seguir aspirant a la Lliga”, ha declarat, conscient que una derrota blaugrana deixaria el líder a set punts a nou jornades per al final.Sabem que serà molt difícil, però volem fer un gran futbol i guanyar“Nosaltres anem amb la intenció de guanyar. Sabem que serà molt difícil, però volem fer un gran futbol i guanyar”, ha afegit. Pel lateral, en partits com el d’aquest cap de setmana “no hi ha favorits”.

El ‘18’ blaugrana ha remarcat la importància d’“evitar les contres” del Reial Madrid. “Caldrà estar molt atents en defensa, perquè al contracop és un equip molt perillós”, ha explicat. “D’una pilota sense perill et fan un gol”, ha assegurat.Messi i Ronaldo són dos cracs mundials. Sempre he dit que em quedo amb MessiAlba també ha estat preguntat per Messi i Cristiano Ronaldo: “Són dos cracs mundials. Sempre he dit que em quedo amb Messi, però cal ser honestos i reconèixer que Cristiano Ronaldo és una bèstia i un jugador molt important per al Madrid”.

Més enllà del Clàssic, Jordi Alba s’ha referit també al sorteig de quarts de Champions, que se celebrarà aquest divendres a Nyon: “Ningú volia el Manchester City a vuitens i ens va tocar. El que toqui l’intentarem guanyar”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut