fcb.portal.reset.password
Andrés Iniesta, a la sala de premsa de la Ciutat Esportiva

Andrés Iniesta ha parlat de l'última jornada de Lliga contra l'Atlètic de Madrid / FOTO: MIGUEL RUIZ - FCB

Andrés Iniesta i la resta de l'equip només té ara mateix un sol objectiu: sortir dissabte a totes a guanyar el títol de Lliga. El migcampista de Fuentealbilla ha comparegut aquest dilluns al migdia davant els mitjans de comunicació després de l'empat contra l'Elx, que sumat al de l'Atlètic de Madrid, manté vives les opcions de guanyar la Lliga dissabte que ve contra els matalassers. "Tenim una oportunitat única de guanyar la Lliga a casa i davant la nostra gent. Ho posarem tot i tant de bo ho puguem celebrar tots junts".Per què no podem ser mereixedors d'aquesta Lliga ? Hem estat líders, hem guanyat, fallat..., la Lliga és l'esforç de tot l'any

En aquest sentit, Iniesta no creu que l'Atlètic es mereixi més aquest títol que ells: "Qui la guanyi, en serà mereixedor. Per què no podem ser mereixedors d'aquesta Lliga ? Hem estat líders, hem guanyat, fallat..., la Lliga és l'esforç de tot l'any". "Tot un any es resumeix en 90 minuts. Tots hauríem signat jugar-nos la Lliga en aquest últim partit contra l'Atlètic de Madrid. Decidir-la a casa ens ha de donar tranquil·litat, sense ansietat ni presses. Guanyar l'última jornada seria més celebrada que mai. Aquest equip no ha tingut la tensió de viure un final de Lliga així”, ha afegit.

El que té clar Iniesta és que sortiran al "200 per cent". "Més enllà que les coses hagin sortit millor o pitjor aquesta temporada, és la nostra final", ha assegurat . Iniesta preveu un partit diferent als disputats contra l'Atlètic de Simeone però pren com a exemple "el partit de Champions a casa, que va ser el que més sensacions positives ens ha deixat". La clau passarà, segons Iniesta, "per estar fins, ràpids i lúcids a l'hora de decidir les accions". "A hores d'ara ens coneixem molt i seran detalls molt precisos els que poden decantar el partit".L'equip necessitarà que la gent estigui al 200%, com ho ha estat sempre en els moments difícils

El Camp Nou tornarà a ser decisiu dissabte per aconseguir aquest triomf contra l'Atlètic que doni la Lliga al Barça. Si Iniesta ha comentat que l'equip sortirà al "200 per cent", també creu que l'afició ha d'anar a l'Estadi amb el mateix esperit. "L'equip necessitarà que la gent estigui al 200%, com ho ha estat sempre en els moments difícils". Sap que no ha estat una temporada fàcil però no dubta de la resposta dels culers, ja que "hem d'anar en una mateixa direcció i pensant en positiu".Serà un final de Lliga molt intens i emocionant, serà bonic viure-hoFinalment Iniesta ha comentat davant la premsa que "guanyant una Lliga mai pot ser una temporada dolenta". Dit això, el títol "no hauria de canviar res" de cara al futur de l'equip. Conscient que hi haurà alguns jugadors que deixaran el Barça a final de temporada, Iniesta ha destacat que "no hi ha millor manera d’acomiadar-los que guanyant la Lliga". I ha fet una referència a Tata Martino, que va arribar al Barça a l'estiu per substituir Vilanova. "Valdria la pena poder aconseguir-la per ell, per la seva gent, i per tot el que han patit".

Iniesta ha posat punt i final a la llarga roda de premsa avisant que "serà un final de Lliga molt intens i emocionant, serà bonic viure-ho".

Tornar a dalt