Girona-FCB: La Copa Catalunya, en escena

Girona-FCB: La Copa Catalunya, en escena

El FC Barcelona disputa aquesta nit la semifinal de la Copa Catalunya contra el Girona En cas de sortir de Montilivi amb una victòria, el Barça jugaria la final el 21 de maig contra l’Espanyol o el Sabadell

El FC Barcelona juga aquest dissabte (18.00, GolT i Canal+Liga) una autèntica final de Lliga contra l’Atlètic de Madrid. Abans, però, el Barça disputarà la semifinal de la Copa Catalunya. El duel es jugarà aquesta nit (21.45, Esport3) a Girona i davant l’equip amfitrió. Pocs minuts abans, hi haurà un homenatge a Tito Vilanova, mort el passat 25 d’abril.

El guanyador del duel entre els blaugranes i els blanc-i-vermells jugarà la final de la Copa Catalunya el 21 de maig. L’altre finalista serà el vencedor de l’enfrontament entre Espanyol i Sabadell, que també tindrà lloc aquest vespre (19.15, Esport3) a l’estadi gironí.

L’opció de revalidar el títol

Així doncs, en cas de guanyar a l’equip de Pablo Machín, que  està lluitant per la permanència a Segona Divisió A, el Barça tindria l’oportunitat d’aconseguir la vuitena Copa de Catalunya per a l’Entitat i revalidar l’èxit aconseguit el curs passat davant l’Espanyol al Camp d’Esports de Lleida.

Els jugadors que es desplacen fins a Girona seran Isaac Cuenca més un combinat del Barça B i del Juvenil A (Bañuz, Ortolá, Patric, Ilie, Dongou, Espinosa, Babunski, Bagnack, Samper, Denis Suárez, Dani Nieto, Lucas, Adama, Munir, Godswill, Riera i Kaptoum). L’entrenador que seurà a la banqueta de Montilivi serà Eusebio Sacristán.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut