Els set possibles rivals als vuitens de la Champions

Els set possibles rivals als vuitens de la Champions

Bayer Leverkusen, Galatasaray, Olympiakos, Manchester City, Schalke 04, Arsenal i Zenit Sant Petersburg: un d’ells serà el següent escull del Barça a la Champions

Certificada la primera plaça del grup H, el Barça ja sap quins són els set possibles rivals que li poden tocar als vuitens de final de la Lliga de Campions. El sorteig de dilluns que ve l’aparellarà amb un d’aquests equips:

Bayer Leverkusen

Segon del grup A, per darrere del Manchester United i per davant de Xakhtar Donetsk i Reial Societat. Ha sumat deu punts i només ha estat derrotat pels anglesos.

Galatasaray

Indubtablement, una de les grans sorpreses de la competició. Tothom s’esperava un camí planer per a Madrid i Juventus al grup B, però a l’última jornada, en un partit marcat per la neu, els turcs van eliminar els italians.

Olympiakos

El conjunt grec, dirigit per l’exmadridista ‘Míchel’, va assegurar-se la segona plaça del grup C gràcies a dos gols de l’exblaugrana Saviola en la darrera jornada. Va liderar el seu grup el PSG i van quedar fora Benfica i Anderlecht.

Manchester City

A remolc del Bayern de Munic durant tota la fase de grups, el conjunt de Manuel Pellegrini va capgirar un 2-0 a l’Allianz Arena en l’última jornada i va quedar finalment a un únic gol de la primera posició. Un dels rivals més perillosos del bombo.

Schalke 04

Segon del grup E després de superar en l’última jornada el Basilea (2-0), que era el segon classificat fins abans del darrer compromís. Ha liderat el grup el Chelsea i ha quedat últim l’Steaua Bucarest. 

Arsenal

El grup més dur de la primera fase s’ha resolt amb un triple empat a 12 punts. I amb molta emoció. Un gol de Grosskreutz en el minut 87 ha donat la victòria i el liderat de grup al vigent sotscampió d’Europa, el Dortmund, que estava eliminat fins aleshores. L’Arsenal, que era líder, ha quedat relegat a la segona plaça en caure amb el Nàpols (2-0).

Zenit Sant Petersburg

El conjunt rus ha estat capaç d’accedir als vuitens amb una única victòria en sis partits. Amb 6 punts, ha superat el Porto i l’Àustria Viena (tots dos amb 5 punts) i només s’ha vist superat per l’Atlètic de Madrid (16 punts).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut