Els números de Joaquín Caparrós contra el Barça

Els números de Joaquín Caparrós contra el Barça

El tècnic andalús ha disputat 23 partit contra el Barça amb només una victòria, sis empats i 16 derrotes La temporada 2002/2003, entrenant el Sevilla FC, el d’Utrera es va endur la victòria del Camp Nou (0-3) amb gols de Casquero i Toedtli (2)

Diumenge al Camp Nou, i amb el Llevant, el tècnic Joaquín Caparrós s’enfrontarà per 24a vegada al FC Barcelona. La trajectòria avala un entrenador amb molta experiència a la Lliga Espanyola, però que només ha pogut aconseguir una victòria en els 23 enfrontaments que ha dirigit contra el Barça.

Victòria al Camp Nou la temporada 2002/03

L’única victòria aconseguida pel tècnic andalús es va produir la temporada 2002/2003, dirigint el Sevilla FC i amb Louis Van Gaal a la banqueta blaugrana. Casquero, de penal, va avançar els sevillans als tres minuts de partit, i Toedtli, amb dos gols a la recta final del matx, van sentenciar el conjunt català. Aquesta va ser la primera i fins ara l'última victòria contra el Barça.

Sevilla, Depor, Bilbao i Mallorca, els seus equips

En els darrers sis enfrontaments, Joaquín Caparrós ha perdut amb tots els equips amb els quals ha jugat contra el Barça. Sevilla, Deportivo de la Corunya, Athletic de Bilbao i Mallorca són els equips que l’andalús ha dirigit contra el Barça. Ho ha fet en 12 partits com a local i en 11 com a visitant.

Dels 22 partits restants el tècnic només n’ha pogut empatar sis i n’ha perdut 16. En els seus enfrontaments contra el Barça ha sumat 21 gols a favor i 50 en contra. La màxima golejada que ha encaixat és un 5 a 0, amb el RCD Mallorca la temporada 2011/12, amb gols de Messi (3), Cuenca i Alves.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut