El FC Barcelona lidera la majoria de classificacions estadístiques de Primera

El FC Barcelona lidera la majoria de classificacions estadístiques de Primera

Els culers encapçalen els registres de possessió, gols i rematades a porta Cap equip de la Lliga ha vist menys targetes grogues que el del Tata Martino Hi ha tres homes del Barça (Xavi, Piqué i Iniesta) en el Top-5 de passades bones

Tot i compartir la primera plaça amb l’Atlètic de Madrid, les xifres de la Lliga tenen un accentuat color blaugrana. El FC Barcelona lidera la gran majoria de classificacions estadístiques de la competició. Fem un repàs de les més importants.

LÍDERS EN POSSESSIÓ: Amb un 68,21% de possessió de pilota, el FC Barcelona supera clarament els seus competidors en aquesta classificació. El segueixen a certa distància el Rayo Vallecano (62,89%), el Reial Madrid (61,93%) i el Celta de Vigo (53,33%).


LÍDERS EN GOLS: Els 28 gols marcats en les vuit primeres jornades de Lliga són, de llarg, el millor registre de Primera. L’Atlètic de Madrid (21 gols) i el Reial Madrid (17) són els seus principals perseguidors.


LÍDERS EN REMATADES A PORTA: 72 són les rematades a porta del Barça en aquest inici de Lliga. Superen amb escreix els números del Reial Madrid (61) i l’Atlètic (54). En rematades totals, el conjunt blaugrana és segon, amb 116, superat només per un Madrid (129) amb menys eficàcia golejadora.


LÍDERS EN MENYS TARGETES REBUDES: El Barça és l’equip amb menys targetes de Primera. N’ha vist 11 de grogues i cap de vermella. En l’altre extrem hi són el Sevilla (30 grogues) i el Rayo Vallecano (tres vermelles). Els homes de Tata Martino són, també, els segons que menys faltes han comès a la Lliga (93), únicament superats per l’Athletic Club (80), i els segons que més faltes han rebut (127), una menys que el Vila-real (128).


XAVI, LÍDER EN PASSADES BONES: El jugador de Primera amb més passades bones és Xavi Hernández, amb 639, que són 50 més que les de l’exblaugrana Trashorras (Rayo). En aquest rànquing és tercer Gerard Piqué (465) i cinquè Andrés Iniesta (437). L’efectivitat de Xavi és gegant: han arribat a bon port un 93,3% de les passades provades.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut