Descans per a Alves, Piqué i Alexis

Descans per a Alves, Piqué i Alexis

Gerardo Martino dóna descans a tres peces clau de l’equip per al partit a Pamplona Tornen a la llista, de 18 jugadors, els recuperats Mascherano, Puyol i Messi

Dani Alves, Gerard Piqué i Alexis Sánchez, tres jugadors que ho han jugat pràcticament tot en aquesta aturada per seleccions, han estat descartats per decisió tècnica per Gerardo Martino per al partit d’aquest dissabte a Pamplona (20 hores, Canal +). Sense els dos defenses i sense el davanter xilè, el tècnic blaugrana ha confeccionat una llista de 18 convocats en què destaquen Javier Mascherano, Carles Puyol i Leo Messi. Tots tres, amb l’alta mèdica, viatjaran a Navarra.

Recuperats per a un tram decisiu

D’aquesta manera, Tata Martino recupera per a un tram decisiu de la temporada tres peces bàsiques. Leo Messi, lesionat a Almeria a finals del mes de setembre, torna després d’haver-se perdut els compromisos amb el Celtic i el Valladolid.

És a la defensa, però, on l’equip s’enforteix de veritat. Javier Mascherano, absent des del dia de la Reial Societat, torna després de tres setmanes sense jugar. Carles Puyol, per la seva banda, ho fa 220 dies després del seu últim partit. Serà el primer cop aquest curs que el nou tècnic argentí disposi del capità culer.

Cal recordar que ara s’apropen partits clau per al FC Barcelona, que a la Lliga se les veurà amb l’Osasuna, el Madrid, el Celta i l’Espanyol, mentre que a la Champions jugarà dimarts a camp de l’AC Milan.  

Treball específic per a Piqué

Durant el darrer entrenament de l’equip, dut a terme aquest divendres, Gerard Piqué ha fet treball específic tant al gimnàs com damunt la gespa del camp d’entrenament. Isaac Cuenca no s’ha exercitat amb l’equip perquè ha realitzat una sèrie de proves físiques de control que es fan periòdicament i que precisament la setmana passada ja van passar alguns dels seus companys.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut