fcb.portal.reset.password

Cesc, a l'entrenamet. FOTO: MIGUEL RUIZ-FCB.

Cesc Fàbregas s’ha mostrat autocrític després de la derrota patida dissabte a Sant Sebastià. “Som els primers que sabem que no vam fer un bon partit. Ens va faltar mobilitat, intensitat i precisió, coses vitals per guanyar un partit avui dia”, ha explicat. El migcampista ha detallat en roda de premsa: “Ho hem analitzat, sabem on hem fallat i ara cal recuperar tot el que no es va fer allà”.

Per Cesc Fàbregas la derrota d’Anoeta va més enllà de dibuixos tàctics. “Al futbol mana el resultat. A Vigo es va jugar de la mateixa manera i es va guanyar 0-3 i molta gent ho va alabar. Dissabte es va jugar de la mateixa manera i ara és una barbaritat. Aquesta temporada hem jugat els quatre petits, amb un 4-3-3 clàssic, amb el 4-2-3-1 de l’altre dia... I ara sembla que aquesta última variant ja no la podem fer servir”, ha assegurat.A Anoeta ens va faltar mobilitat, intensitat i precisió, coses vitals per guanyar un partit avui diaEl partit de Sant Sebastià ha de servir per millorar de cara al tram decisiu de la temporada. “Hem tingut una setmana per descansar, desconnectar i per preparar el partit de diumenge, que és vital per recuperar les bones sensacions i el liderat, que és on volem ser. Diumenge no hi ha excuses”, ha declarat.

Sobre aquest esprint final de curs, Cesc ha reconegut que l’equip no es posa límits: “Depenem de nosaltres mateixos. Crec molt en aquesta plantilla i en aquests jugadors, tant pel seu passat com pel seu present. Som a temps de fer alguna cosa gran aquesta temporada. Aquest equip té futbol per a temps”.Martino és una de les persones que més autocrítica ha fet. Tota la plantilla està a mort amb ell
El migcampista també s’ha referit a Gerardo Martino i al suport que li dóna tota la plantilla. “És una de les persones que més autocrítica ha fet. És una persona supernatural, vol conèixer la nostra opinió i saber el que pensem. És una persona humil; dissabte va reconèixer que es va equivocar i segur que sap rectificar i tirar cap enrere si hi ha res que no ha sortit bé”, ha explicat. De la mateixa manera, ha reconegut: “M’ha sorprès gratament i tot l’equip està a mort amb ell”.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();