fcb.portal.reset.password

Cesc, a Celtic Park. FOTO: MIGUEL RUIZ-FCB.

A Celtic Park tardaran molt temps a oblidar la victòria per 2-1 sobre el Barça de la passada edició de la Lliga de Campions. Ha quedat palès en la roda de premsa de Cesc Fabregas, en què la majoria de les preguntes han girat en torn a aquell matx. “Si no estava ben apresa, l’any passat vam aprendre la lliçó. Llavors es va jugar un bon partit, però se’ns va escapar per petits detalls i és el que hem de minimitzar. Hem de jugar amb la mentalitat d’anar atacar”, declarava el ‘4’.

Llavors es va jugar un bon partit, però se’ns va escapar per petits detalls i és el que hem de minimitzar

Per a ell, aquests “petits detalls” serien aspectes com “no concedir ni faltes laterals, ni córners, on es fan molt forts” els escocesos. I és que Cesc s’espera un Celtic amb la mateixa filosofia: “Tenim pensat com poden actuar, i pot ser com l’any passat perquè els hi va funcionar. Esperem un partit més o menys similar”. També considera que aquell dia al Barça li va faltar “punch’ i definició”. Amb tot, assenyalava que l’equip sortirà “a guanyar sense obsessionar-se en l’any passat”.

Màgia escènica

Això sí, tenen clar que Celtic Park no és una plaça més. Ja ho van constatar els jugadors blaugrana. “Venir aquí és sempre molt difícil, entre d’altres coses per l’entusiasme de l’afició”, reconeixia Cesc. Igualment, és un handicap l’absència de Leo Messi. Segons el d’Arenys, “Messi és el millor jugador del món, marca diferències, però no hi serà i no s’hi pot fer res”. Continuava: “Ell és el que més marca i el que més assisteix, per tant, els altres haurem de fer una passa endavant”.

En un bon moment

Cesc és precisament una de les opcions per cobrir la baixa de l’argentí. “Estic ben adaptat en les tres posicions on jugo –interior dret, interior esquerre i fals ‘9’-, l’important és sumar sempre”, comentava. Alhora, es referia així al seu bon moment de joc: “Estic bé físicament, amb confiança, sé el que vol el míster de mi. Em trobo molt confiat i, dins d’una plantilla excel·lent, intento aportar el màxim”. Espera, també, “mantenir la regularitat tota la temporada i estar bé físicament i mentalment fins al final”.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();