fcb.portal.reset.password

Andrés Iniesta, a la presentació de les noves botes. FOTO: MIGUEL RUIZ - FCB

Andrés Iniesta ha comentat aquest dijous, durant la presentació de les noves botes Magista de Nike que estrenarà al Mundial, que “les expectatives aquesta temporada són les màximes. Estem vius a les 3 competicions, que és el que volem cada any, i per tant, les ganes, la il·lusió i la motivació d’aconseguir títols és màxima. Lluitarem fins al final per poder aconseguir-ho tot”.

“Un partit complicat”

El jugador de Fuentealbilla, que farà 30 anys el pròxim mes de maig, també ha parlat de l’eliminatòria contra el Manchester City. El partit de tornada, que es disputarà al Camp Nou el pròxim 12 de març, serà “terriblement difícil”, segons diu Andrés Iniesta. “Queden 90 minuts molt durs, és un rival amb grans jugadors i si no volem emportar-nos un ensurt ens hem de fer un gran partit”, ha afegit Iniesta.

Tot i el 0-2 de l’anada, el migcampista blaugrana adverteix que ja saben a qui s’enfronten: “Al futbol no hi ha res fet fins que no s’acaba el partit i no podem permetre’ns cap error”.

“Ningú representa tant com Puyol”

Iniesta ha parlat sobre Carles Puyol, que dimarts va anunciar que deixarà el Barça a final de temporada. “És una notícia que no és agradable. Intentarem acabar la temporada de la manera més exitosa i que pugui jugar”, ha dit el ‘8’ blaugrana, que ha afegit que “les paraules sobre la seva figura sobren, no hi ha ningú que representi tant com ell”.

Tornar a dalt