fcb.portal.reset.password

Andrés Iniesta amb les botes Magista / PHOTO: MIGUEL RUIZ - FCB

[[CITA_1]]

Amb un disseny innovador, la marca esportiva Nike ha presentat arreu del món les seves botes de futbol més innovadores, les Magista. La presentació s’ha realitzat al Disseny Hub de Barcelona i ha comptat amb la presència del jugador del primer equip, Andrés Iniesta.

El migcampista blaugrana ha estat l’encarregat de descobrir els secrets d’aquestes botes, “que són molt innovadores i s’ajusten totalment al peu”, gràcies al teixit amb tecnologia Flyknit. “La forma de la bota és totalment diferent i permet que el turmell estigui més confortable”. Externament el més visible és la perllongació del coll de la bota i que permet ajustar perfectament els peus del futbolista. “El coll de tall mitjà de les Magista no és només una innovació atractiva visual, sinó que s’ha dissenyat per intensificar el contacte amb la pilota i millorar el toc del jugador”, diu Phil McCartney, vicepresident de Sport Performance Footwear.

Botes que són una extensió del jugador

Després de quatre anys d’investigacions al Laboratori d’Investigació de Nike i gràcies als comentaris i opinions de jugadors com Iniesta o el davanter alemany Mario Götze, finalment les Magista són una realitat: “Amb aquestes botes hem dissenyat una sabatilles que són una extensió del cos del jugador. Magista no és només una bota al peu, sinó una bota que treballa amb el peu”, afirma McCartney.

Eliminar distraccions

Per la seva banda, Denis Dekovic, director de disseny de calçat de la marca esportiva, considera que “les Magista eliminen les distraccions”. “Quan Iniesta està sobre el terreny de joc es mou amb dinamisme –continua explicant Dekovic- i ha de pensar a qui passa la pilota i les botes no el poden distreure”.

Amb les Magista el jugador Andrés Iniesta espera “aconseguir totes les coses” que els blaugranes tenen per davant, “tant amb el Club com amb la selección”. “Tant de bo pugui celebrar moltes coses amb aquestes botes”, ha manifestat Iniesta. Amb Lliga, Champions League, final de Copa i Mundial del Brasil, Iniesta té en l’horitzó moltes fites a conquerir.

Nike, història de transformació i innovació

En la presentació, Mark Parker, president de Nike, ha explicat que l'objectiu de Nike "sempre ha estat satisfer les exigents demandes de rendiment de l'esportista i potenciar les seves habilitats úniques". "Les Magista hereden aquesta història de transformació de disseny i innovació i la impulsa", afirma Parker.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();