fcb.portal.reset.password

Adriano ha estat titular a la banda esquerra / FOTO: MIGUEL RUIZ - FCB

El lateral blaugrana, Adriano Correia, ha atès els mitjans de comunicació després de la victòria contra l’Athletic Club de Bilbao per 2-1 i ha reconegut que l’equip necessitava el triomf: “M’agradaria felicitar tot l’equip, hem aconseguit una victòria important”. Adriano ha destacat que l’equip ho ha deixat tot al camp: “Hem guanyat per cor, per amor propi, hem posat tot el que teníem dins”.

El brasiler ha reconegut que el partit no ha estat fàcil i menys quan l’Athletic Club s’ha posat per davant: “Avui no se’ns ha descontrolat el partit, veníem de perdre una final, però hem lluitat fins al final i hem remuntat un partit molt difícil contra un rival molt complicat”. El lateral blaugrana ha assegurat que l’equip no tirarà la tovallola el que queda de temporada: “Hem de lluitar fins al final mentre tinguem oportunitats i llavors necessitem una mica de sort i que els altres dos rivals punxin”.

A continuació oferim les declaracions d’altres protagonistes del partit en zona mixta:

Mascherano:

“Crec que hem fet un bon partit, estem tenint ocasions, però ens està costant marcar i posar-nos per davant”.

“Crec que aquesta és l’actitud que hem de tenir el que queda de temporada, és l'única forma d’agafar-nos a la il·lusió de guanyar el títol i ja veurem què passa”.

“Les crítiques formen part de la nostra feina, nosaltres hem de ser tan professionals com sigui possible”.

“Hem d'agafar-nos a la il·lusió de guanyar la Lliga. Hem de guanyar els nostres partits i esperar que els altres fallin”.

“Nosaltres no podem canviar la nostra forma de ser”.

Xavi Hernández:

"Som justos guanyadors, hauríem d'haver sentenciat abans. Hem tingut moltes ocasions però estem fallant".

“Ens està costant avançar-nos al marcador, hem fet gols pràcticament en les pitjors jugades, però hem fet una bona feina”.

“Nosaltres pensem que la Lliga és possible, hem de guanyar els partits que queden i esperar”.

Andrés Iniesta:

“Hem capgirat el resultat i hem aconseguit la victòria de forma merescuda i així seguim lluitant per la Lliga”.

“Intentem que la gent estigui contenta, orgullosa del seu equip, però la gent mostra el que sent i nosaltres buscarem que les sensacions negatives es transformin en positives”.

“Messi mai va marxar, mai s’amaga, sempre vol ajudar i ser decisiu, però quan les coses no surten bé és cosa de tots, igual que quan les coses surten bé”.

“Ja vam cometre un error imperdonable a Granada, ara hem d’esperar que la resta fallin”.

“Tot pot passar, els nostres rivals es juguen moltes coses els propers dies, però el que seria imperdonable és que no aprofitéssim una errada seva”.

Tornar a dalt