Abidal: “He compartit moltes coses amb Tito, havia de ser aquí”

Abidal: “He compartit moltes coses amb Tito, havia de ser aquí”

"Teníem una lluita els dos i hem parlat molt", ha declarat el defensa francès

Éric Abidal ha visitat aquest dilluns els seus excompanys del FC Barcelona. Ho ha fet tres dies després de la mort de Tito Vilanova, amb qui va coincidir del 2008 al 2013 al primer equip. “Des de fora havia de viatjar per venir. És un dia important. L’estimem molt a ell i a la seva família”, ha declarat a Barça TV el jugador francès, visiblement emocionat.Avui per mi era més important que mai ser aquí, prop de la seva família i de la família Barça“El FC Barcelona és una gran família. Hem compartit moltes coses durant molts anys i, si perdem un dels nostres, és normal que afecti molta gent. Havíem de ser-hi sí o sí”, ha afegit l’exjugador blaugrana.

Preguntat per un moment compartit amb Tito, Abidal n'ha recordat un en què aixecaven un trofeu junts: “Recordo que fa poc em van enviar una foto de quan havíem guanyat un títol i sortíem els dos amb una copa. Teníem una lluita tots dos i hem compartit moltes coses. Hem parlat molt. Avui per mi era més important que mai ser aquí, prop de la seva família i de la família Barça”.Es veia que mentalment els jugadors no hi eren i que estaven afectats. Van treure un bon resultatEl defensa també ha elogiat els jugadors del primer equip, capaços de guanyar un partit incòmode com el d’aquest diumenge: “Es veia que mentalment no hi eren i que estaven afectats. Van treure un bon resultat, difícil, i van assegurar els tres punts”.

Cal recordar que Éric Abidal és jugador de l’AS Mònaco des de l’estiu passat. Els monegascos, segons a la classificació de la Ligue 1, no tornen a tenir partit fins el dimecres 7 de maig.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut