El Barça ja és a Sant Sebastià

El Barça ja és a Sant Sebastià

L’expedició blaugrana ja es troba a la ciutat donostiarra on dissabte, a partir de les 18 hores, juga a Anoeta contra la Reial Societat Tito Vilanova s’ha endut 20 futbolistes per a aquest primer compromís de la segona volta de la Lliga

Un dia abans de disputar el partit de Lliga davant la Reial Societat a l’estadi d’Anoeta (18 hores), el primer equip de futbol ha viatjat a Sant Sebastià. L’expedició blaugrana ha sortit a les 19 hores de l’aeroport del Prat amb destinació a la ciutat donostiarra, i ha aterrat a les 20.05 hores.

Abans de desplaçar-se l’equip s’ha entrenat a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Per a aquest primer partit de la segona volta, Tito Vilanova s’ha emportat 20 futbolistes. A l'aeroport de Barcelona els jugadors s'han trobat amb l'exporter blaugrana Albert Jorquera.

Els directius Toni Freixa, Jordi Moix, Ramon Pont i Silvio Elías acompanyen l’equip, i també ho fa Pilar Guinovart, tot i que viatja pel seu compte particular. A Anoeta també hi serà el director de l’Àrea Esportiva de Futbol, Andoni Zubizarreta.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut