fcb.portal.reset.password

Tito Vilanova i Adriano, en el viatge a Sant Sebastià. FOTO: MIGUEL RUIZ-FCB.

Messi, en el viatge a San Sebastià. FOTO: MIGUEL RUIZ-FCB.

Valdés, en el viatge a San Sebastià. FOTO: MIGUEL RUIZ-FCB.

Un dia abans de disputar el partit de Lliga davant la Reial Societat a l’estadi d’Anoeta (18 hores), el primer equip de futbol ha viatjat a Sant Sebastià. L’expedició blaugrana ha sortit a les 19 hores de l’aeroport del Prat amb destinació a la ciutat donostiarra, i ha aterrat a les 20.05 hores.

Abans de desplaçar-se l’equip s’ha entrenat a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Per a aquest primer partit de la segona volta, Tito Vilanova s’ha emportat 20 futbolistes. A l'aeroport de Barcelona els jugadors s'han trobat amb l'exporter blaugrana Albert Jorquera.

Els directius Toni Freixa, Jordi Moix, Ramon Pont i Silvio Elías acompanyen l’equip, i també ho fa Pilar Guinovart, tot i que viatja pel seu compte particular. A Anoeta també hi serà el director de l’Àrea Esportiva de Futbol, Andoni Zubizarreta.

VI Trobada de Penyes d’Euskadi

Aquest divendres a la nit té lloc a la localitat de Zumarraga (Guipúscoa) la celebració de la VI Trobada de Penyes Barcelonista d’Euskadi, que estarà presidida pel directiu Silvio Elías i que també comptarà amb l’assistència dels exjugadors i assessors de la Junta Directiva Carles Rexach i Josep Maria Fusté.

Tornar a dalt