fcb.portal.reset.password

Tito Vilanova durant l'entrenament / FOTO: MIGUEL RUIZ - FCB

El tècnic del FC Barcelona ha fet un repàs dels noms d’actualitat del primer equip. S’ha referit als jugadors que han de ser peça clau en el futur immediat a l’equip i també als homes que encara han de créixer. El tècnic, per exemple, confia que aquesta temporada sigui encara millor que la primera per a jugadors com Alexis Sánchez, que va patir moltes lesions la temporada passada, i Cesc Fàbregas, recent guanyador de l’Eurocopa. A banda, ha reconegut la seva satisfacció per la incorporació de Jordi Alba.

A continuació fem un repàs individualitzat de totes les declaracions de Tito Vilanova sobre els jugadors del primer equip:

Leo Messi

“L’he vist molt bé, ell és dels jugadors que es pren més seriosament el treball físic, és el moment en què pot carregar més. És conscient de la importància de la pretemporada”

“Cada dia el veig un jugador més complet, ajuda l’equip en defensa, és el primer que comença la pressió a dalt, i encara pot millorar”

Alexis Sánchez

“Alexis és un jugador molt important per a nosaltres, el Club va apostar molt fort per ell ara fa un any. Va tenir una sèrie de lesions que li van impedir tenir una certa continuïtat però estic convençut que el seu rendiment, que ja va ser molt bo, serà molt millor”.

“Alexis és jove, amb marge de progressió, les lesions el van frenar, aquest any serà millor”.

Jordi Alba

“Estem molt contents amb el fitxatge de Jordi Alba, era prioritari. Que hagi fet una bona Eurocopa ens ha fet pensar que és una decisió molt encertada”

“El fet que Jordi Alba vagi als Jocs no trastoca els nostres plans. És jove, tenia il·lusió i segurament no tingui més oportunitats, però em preocupa que no tingui prou dies per descansar”

“El temps ens dirà si ha tingut temps per descansar, però l’entenc perfectament i també el seleccionador que vulgui dur el millor equip possible”

Cesc Fàbregas

“Guanyar sempre apuja la seva moral. El seu segon any serà molt millor. Hem vist que jugant en el 3-4-3 se sentia més còmode i també a la selecció de fals 9. El conec des de petit i sé que és molt exigent, quan ha jugat de ‘9’ ell té la sensació que ha jugat de ‘6’”

David Villa

“Ha estat una molt bona sorpresa. El vaig veure entrenar abans de les vacances i es nota que ha treballat molt i ha millorat moltíssim. Tots desitgem que estigui bé com més ràpid millor, però tampoc li hem de posar presses ni terminis, perquè el més important és que pugui jugar quan es recuperi”

Ibrahim Afellay

“Afellay és un gran jugador de molt nivell que va tenir una lesió greu. Haurem de veure com es va trobant durant la pretemporada”

Gerard Deulofeu

“El coneixem de fa molts anys. Té molta projecció i crida molt l’atenció per la seva manera de jugar. Però no hem de tenir pressa perquè pugi, el seu lloc és al Barça B i té coses a millorar i això és una qüestió seva i del seu rendiment”

“En Gerard és un jugador de nivell en una posició que difícilment es pot trobar fora de Barcelona”

Bojan Krkic

“És un jugador de molt nivell, va pujar de molt jove al primer equip i sempre que ha tingut minuts ha marcat”

Tornar a dalt