fcb.portal.reset.password

Afició / FOTO: MIGUEL RUIZ - FCB

Els socis del FC Barcelona han demanat un total de 1.562 entrades, agrupades en 683 peticions, per veure des de l’Estadi Santiago Bernabéu el partit de Lliga entre el Reial Madrid i el FC Barcelona (dissabte 2 de març, a les 16 hores). El procés de sol·licitud, obert des d’aquest dimarts a les 10 i fins aquest dimecres a les 19 hores, s’ha tancat amb una demanda superior a les entrades disponibles per a socis (un total de 407).

Dijous, sorteig

D’aquesta manera, aquest dijous se sortejaran davant de notari entre els socis inscrits, en un acte que tindrà lloc a les oficines del Club a partir de les 9.30 hores. El mateix dia, així com també divendres, el Club es posarà en contacte amb els socis guanyadors per fer el cobrament de les localitats i comunicar les instruccions de la recollida. Cal tenir present que la recollida d’entrades haurà de ser presencial per al soci que hagi de gaudir-les. En el cas que el soci no les pugui recollir, s’haurà de comunicar el nom i el DNI de la persona que, amb l’autorització corresponent, les anirà a buscar en el seu lloc. Aquesta persona només podrà retirar fins a vuit entrades d’altres persones.

Recordem que cada soci podia fer una única petició d’una entrada, però en un mateix formulari hi havia la possibilitat d’inscriure fins a quatre peticions de socis, en el cas que volguessin viatjar junts.

Per a aquest partit el FC Barcelona disposa d’un total de 598 entrades. Com és habitual, el 85% d’aquestes entrades es reparteixen entre els socis (407) i les penyes (102). El 15% d’entrades restants (89) es destinen a compromisos esportius i institucionals del Club i als patrocinadors.

Tornar a dalt