El Benfica-Barça, en dades

El Benfica-Barça, en dades

La segona victòria del FC Barcelona a la fase de grups de la Lliga de Campions ens deixa algunes dades curioses que repassem a continuació

- Amb els dos gols i la victòria, el Barça va trencar dues estadístiques negatives. Fins aquest dimarts mai havia aconseguit marcar al camp del Benfica a la Lliga de Campions ni guanyar-hi.

- El d’aquest dimarts és el primer partit oficial fora de casa que el Barça manté la porteria a zero.

- La possessió barcelonista a Da Luz es va situar al 74%.

- El Barça és líder del Grup G, amb sis punts en els dos partits disputats fins ara. El Celtic en té quatre i el Benfica, un. Tanca el grup l’Spartak, que encara no n’ha sumat cap.

- Messi no ha marcat a Sevilla ni a Lisboa però ha fabricat els últims quatre gols de l’equip.

- Alexis va poder posar fi a la sequera golejadora amb la samarreta blaugrana, que s’allargava des del passat 29 d’abril, quan va marcar al camp del Rayo (0-7).

- A banda del gol, Alexis va completar un bon partit, amb una passada de mèrit bona, sis pilotes recuperades, tres rematades i quatre faltes rebudes.

- Cesc no marcava en Champions des de l’1 de novembre contra el Viktoria Plezen. Ara, ha marcat tres gols en els últims quatre dies.

- De l’onze inicial del Barça a Da Luz de la temporada 2005/06, únicament Valdés va repetir aquest dimarts com a titular.

- Fins ara, sempre que Benfica i Barça s’han enfrontat a la Lliga de Campions, el que ha guanyat un partit s’ha proclamat campió d’Europa. El Benfica ho va ser l’any 1961, i el Barça el 1992 i el 2006.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut