fcb.portal.reset.password

El president Sandro Rosell, dilluns a la reunió de l'ECA celebrada a Ginebra / FOTO: ECA

Després de les negociacions dutes a terme entre l’ECA (European Club Association) i la UEFA ha quedat definit el repartiment de beneficis que rebran els clubs europeus per la cessió dels seus jugadors per a la disputa de l’última Eurocopa. Això inclou el pagament per la convocatòria de futbolistes durant la fase de classificació així com també de la fase final. El Barça rebrà una compensació de 2.210.202 euros, sent el tercer equip que més ingressarà d’un total de 575.

El president del FC Barcelona i vicepresident de l’ECA Sandro Rosell ha participat activament en les negociacions amb la UEFA en què es va acordar que els 100 milions d’euros es repartissin entre 575 clubs europeus, un increment substancials de beneficiaris en comparació amb l’anterior Eurocopa.

A més, entre tots els representants es va valorar positivament el fet que per primera vegada els jugadors participants en la competició van sert coberts per una assegurança a càrrec de la UEFA en cas de lesió. A partir de l'1 de setembre aquesta assegurança en els tornejos internacionals l'assumeix la FIFA. 

Un altre dels acords futurs tractats en la reunió celebrada a Ginebra entre dilluns i dimarts és que per a la propera Eurocopa la quantitat que es distribuirà serà de 150 milions d’euros.


Tornar a dalt