fcb.portal.reset.password

Piqué, en un acte promocional recent / FOTO: ÀLEX CAPARRÓS - FCB

En una entrevista a Barça TV, Gerard Piqué repassa l'actualitat que envolta aquests dies el FC Barcelona. Després de l'exhibició de diumenge contra el València, el central blaugrana reflexiona sobre la posició del Barça a la Lliga: "Crec que la distància és exagerada. Estem fent un gran futbol, amb grans partits. Hi ha hagut moltes vegades que hem perdut punts en els últims minuts". Una situació que, segons Piqué, obliga a plantejar-se objectius a curt termini: "No s'ha de pensar en la distància ara mateix. Hem d'anar partit a partit. Intentar gaudir, intentar guanyar i ja veurem d'aquí a un parell de mesos si tenim l'oportunitat d'estar més a prop del lideratge i fer la Lliga encara més emocionant".

"Nosaltres intentem plantejar tots els partits iguals i a la Champions ens està funcionant molt bé. A la Lliga, en canvi, ens ha costat una mica més. Crec que estem fent bons partits fora de casa però els rivals també juguen, es tanquen molt bé al darrere i sempre costa trencar aquestes defenses, sobretot si s'avancen en el marcador. Hi ha hagut partits molt bons, com el del Bernabéu, i d'altres, com el de Pamplona, en què les coses no han sortit bé. Comences a perdre punts i ara mateix et trobes en una situació que no és gaire bona", argumenta Piqué sobre el rendiment de l'equip lluny del Camp Nou.

Cap problema amb Guardiola

Per moltes coses que es diguin de la relació entre Piqué i Guardiola, el '3' blaugrana ho té claríssim: "No hi ha cap problema. Ja són força anys treballant junts. Jo sé el que vol de mi i en aquest sentit no crec que hi hagi cap problema. Sempre hem anat molt de cara quan hem tingut alguna cosa a dir-nos i crec que això ha sigut molt bo de cara que si ara mateix hi hagués alguna cosa no hi hauria cap problema a parlar-ne". "Al final, si escoltes tot el que diu la gent, et tornes una mica boig. Simplement t'has de centrar en les teves coses i intentar apartar una mica el que pugui dir la gent", afirma Piqué sobre el que pugi dir l'opinió pública.

La renovació del tècnic

"No crec que depengui de nosaltres. El míster sempre ens ha dit que està molt orgullós del nostre rendiment i de com ens comportem dins del terreny de joc. Jo crec que són més dubtes seus relacionats amb la seva vida personal, amb la seva família. Al final, es dedica exclusivament les 24 hores al futbol i, a vegades, és massa. Nosaltres estem donant el màxim perquè ell renovi. Tots els jugadors hem expressat en públic la nostra voluntat i dins del terreny de joc ho estem donant tot perquè vegi que tenim moltes ganes que continuï amb nosaltres. No obstant, és una decisió seva i s'ha de respectar".

Plena confiança en l’equip

Gerard Piqué confia totalment en aquest equip i en la continuïtat d'un cicle brillant: "De moment aquest cicle dura tres anys i mig i la veritat és que les coses estan anant molt bé. No podem oblidar que aquesta temporada ja portem tres títols, 13 de 16 en total, que és una barbaritat. A vegades, en el món del futbol, com que tot va molt ràpid sembla que no tinguem memòria i que ens oblidem de tot el que hem fet. Sí que és veritat que a la Lliga no som a la posició que ens hauria agradat a principis de temporada però en totes les altres competicions estem molt vius. Així que jo confiaria en aquest equip que encara pot durar molts anys més".

Tornar a dalt