CD San Francisco - Juvenil A: Cruel derrota a les Illes (1-0)

El Juvenil A, que arribava invicte al partit a Mallorca, perd per la mínima amb un gol de Marcos al 88'

No ha pogut ser. El Juvenil A del FC Barcelona no ha pogut mantenir la condició d’invicte. Els blaugranes s’han presentat a les illes Balears amb l’objectiu d’assaltar la primera plaça amb una nova victòria, però han caigut per la mínima contra el CD San Francisco (0-1). L’escenari no era difícil, perquè els locals es fan forts a casa, i els seus últims resultats ho demostren. A més, l’equip català ha hagut d’afrontar el partit amb les absències de Miranda, Morey, Sergio Gómez i Abel Ruiz, que han disputat la final del Mundial sub17. Finalment, el gol del local Marcos al minut 88 ha significat la primera derrota per als culers a la Lliga, en la jornada 10 de la Divisió d’Honor Juvenil.

I això que, a la primera part, els barcelonistes –en el primer partit de García Pimienta com a tècnic– han dominat la possessió de l’esfèrica, però no han pogut gaudir d’arribades de perill mes enllà de xuts des de fora de l’àrea i centrades laterals que no han inquietat gaire el porter local. A la represa, el conjunt culer ha continuat en la mateixa línia que al primer període i ha intentat amb força batre Pericas, però sense èxit.

Ha estat a les acaballes del partit quan s’ha estrenat el marcador, però no ha estat precisament el Barça el que ha marcat, sinó els locals. Perquè, en la seva única oportunitat, després de tot el partit aprofitant les contres, han aconseguit perforar la porteria d’Iñaki per avançar-se mitjançant Marcos (min 88). A partir d’aquí, els blaugranes no han tingut temps d’empatar i han vist com el CD San Francisco els infligia la primera derrota de la temporada.

Diumenge vinent, a la Ciutat Esportiva, el Barça mirarà de tornar a la dinàmica del triomf rebent la UE Sant Andreu (12.30 hores).