RCD Espanyol - FC Barcelona: Derrota al derbi juvenil (3-1)

Els de Gabri, que s'han avançat al marcador, han vist com els blanc-i-blaus han capgirat el partit al tram final

El Juvenil A ha caigut derrotat a domicili davant l'Espanyol (3-1) en el partit corresponent a l'onzena jornada de la Divisió d'Honor Juvenil. El duel ha tingut dues cares: una primera part tancada i sense ocasions i una segona trepidant en què s'han vist els quatre gols de l'enfrontament.

Durant els primers 30 minuts els dos conjunts han estat tímids, conscients de la transcendència que suposa jugar un derbi. Especialment notori s'ha fet durant els primers compassos, en què els dos equips han estat més pendents de no concedir ocasions que de generar-les, intentant minimitzar els errors al màxim.

A l'últim tram de la primera part, quan les cames ja no estaven tan fresques, s'han succeït les primeres ocasions. Per part dels blaugranes, Carles Pérez no ha pogut finalitzar amb encert un bon servei de Morer des del sector dret (minut 34). Per part blanc-i-blava, Puado no ha estat capaç de materialitzar una doble oportunitat al límit del descans.

A la segona part s'ha deixat de banda el respecte inicial i s'han succeït les ocasions i els gols. El primer a colpejar ha estat el conjunt blaugrana a través de Morer (minut 58), que ha rematat al fons de la xarxa una bona triangulació amb Aleñá. L'Espanyol ha empatat el partit després que Rivas hagi robat la pilota a Dennis Otto a la sortida de pilota (minut 69). I, pocs minuts després, Cristopher (minut 79) ha culminat la reacció blanc-i-blava, que ha arribat al seu punt culminant tres minuts després amb el gol d'Aaron de penal (minut 82).

Amb aquesta derrota el Juvenil A descendeix a la quarta posició amb 22 punts, a quatre de l'Espanyol, que marxa segon, i a vuit del Mallorca, que segueix líder després de vèncer la Salle (0-1).

El Juvenil B empata enfront la Damm

El Juvenil B ha empatat (1-1) davant la Damm en el partit corresponent a la dotzena jornada de la Lliga Nacional Juvenil. Ha estat un partit d'alta volada, ja que s'han enfrontat el líder sòlid de la categoria -la Damm- davant d'un Juvenil B blaugrana que aspirava a acostar-se a la taula classificatòria a només tres punts.

El partit ha començat amb domini blaugrana, però ha estat la Damm qui s'ha avançat en el marcador gràcies a un gol d'Eloi (minut 16). La reacció del Barça no s'ha fet esperar i Monchu ha aprofitat una pena màxima per posar la igualada en el lluminós (minut 25). El domini dels de Quique Álvarez ha persistit fins al descans, però els blaugranes no han trobat el segon gol.

A la segona meitat el conjunt visitant ha crescut, sobretot en faceta ofensiva, mentre que el Barça ha seguit sense trobar el camí cap al gol. Al final dels 90 minuts s'hi ha arribat amb un 1 a 1 que situa el Juvenil B blaugrana a la tercera posició, a dos punts del Cornellà i a sis de la Damm. Pots mirar les fotos del partit del Juvenil B aquí.