El Cadet A guanya la Istria Youth Cup a Croàcia

El Cadet A guanya la Istria Youth Cup a Croàcia

L’equip de Carles Martínez demostra el seu bon moment i supera el Benfica a una final molt disputada amb un gol del davanter Leo dos Reis (1-0)

CADET A – ISTRIA YOUTH CUP

Campions superant al Benfica a la final (1-0)

El Cadet A de Carles Martínez es va proclamar campió de la Istria Youth Cup que es va disputar la passada setmana a Croàcia després de superar al Benfica en una final molt disputada amb un gol de Leo dos Reis (1-0). El títol va ser el premi al bon moment que viu un Cadet A que, a més, va veure com el seu capità, Jorge Alastuey, s’enduia el premi al Millor Jugador del Torneig i el porter Raúl Garcia-Alejo, que va aturar un penal a la final, el de Millor Porter del Torneig. El Cadet A va arribar a la final superant a la fase de grups al Slavia de Praga (1-0) i al RB Salzburg (3-1) i perdre amb LA Galaxy al tercer partit quan ja estaven classificats per a la final (1-2). El Cadet A jugarà el seu partit ajornat de Lliga al camp del Jàbac i Terrassa el proper 1 de novembre a les 16.00 hores.

CADET B - L’HOSPITALET

Molt bona victòria a casa (6-0)

Els nois de Sergi Milà es van imposar a l’Hospitalet per un resultat de 6 a 0 en un gran partit ofensiu dels blaugrana a la segona part. El bon joc desplegat pel Cadet B no es va veure reflectit al marcador fins ben entrada la primera part. El primer gol, obra de Gavi, va arribar al minut 40 a la sortida d’un córner i, a partir d’aquest moment, els joves blaugrana van materialitzar les ocasions que van tindre per tal de sentenciar el partit. Els golejadors de la segona part van ser: Xavier Planas, Toni Caravaca, Ilias, Pablo i Alarcón. El Cadet B, tercer amb un partit menys disputat que jugarà el proper dijous al camp del Barcelonista Terlenka (20.00 hores), jugarà el proper cap de setmana al camp del Gimnàstic de Tarragona B, vuitè classificat.

CORNELLÀ – INFANTIL A

Empat en un camp molt complicat (2-2)

Els nois d’Alex Urrestarazu van aconseguir un meritori empat contra el Cornellà després de veure’s per darrere del marcador en dues ocasions. L’equip rival es va avançar en els primers minuts de joc, amb un gol de Marcel (m. 7), però els blaugrana van saber reaccionar i van empatar en el minut 16 de partit en una acció de Jan Molina. Tot i tornar-se a veure per darrere en l’electrònic, amb el segon gol local obra de Pulido (m. 45), l’Infantil A es va recuperar del segon gol del Cornellà i va aconseguir salvar un punt després de marcar l’empat en el minut 69 en una acció d’Antonio Martín. L’Infantil A, setè, rebrà la propera jornada la visita del Sant Gabriel, dotzè classificat, a la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

INFANTIL B - FUNDACIÓ CORNELLÀ

Bon joc per seguir sumant (3-0)

L’Infantil B de David Sánchez es va imposar a la Fundació Cornellà a la Ciutat Esportiva Joan Gamper per 3-0. Els culers van fer valdre el seu bon joc per tirar endavant un partit en què el primer gol no va arribar fins al minut 29, gràcies a una acció d’Adrián Gill. Després, van arribar el altres dos gols as minuts 33 i 66, obra d’Héctor Fort i Alejandro Domínguez. Amb aquests tres punts, els blaugrana ja lideren la classificació, empatats a 12 punts amb el Reus Deportiu B, i encadenen quatre jornades seguides guanyant. El pròxim partit serà al camp de la Rapitenca, cinquè classificat.

ALEVÍ A - EF PREMIER BARCELONA

Tres punts més per seguir líders (11-0)

Els nois de Marc Serra van sortir amb les idees molt clares sobre el terreny de joc i es van endur els tres punts en el partit contra l’EF Premier Barcelona. En el minut 2 va arribar el primer gol i, en el minut 16, el partit va quedar encarrilat. El bon joc de l’Aleví A va permetre el domini del partit des de l’inici fins al final. Amb aquesta victòria, els joves blaugrana continuen al capdavant de la classificació en solitari. Els golejadors del partit van ser: Nouhoun Sylla (2), Xavi Castellanos (2), David Sáez, Lamine Yamal (3), Daniel Ávila i Marc Bernal (2). El pròxim partit serà la camp del Jàbac i Terrassa, tercer classificat.

L’HOSPITALET B –ALEVÍ B

Important victòria a domicili (1-5)

Els nois de Jordi Pérez van completar un gran partit en el què es van imposar a l’Hospitalet B per 1-5. L’equip culer va sortir amb molta empenta i es van avançar en el marcador amb un gol de Jan Martínez. Els rivals es van refer i van aconseguir empatar el matx pocs minuts després. La reacció blaugrana no es va fer esperar i, al minut següent, es van tornar a avançar amb un gol de Gerard Ruiz de Valdivia. Després, l’equip blaugrana es va fer amb el domini del partit fins al xiulet final. La resta de golejadors van ser: Xavi Espart, Joel Escaler i Genís Torrelles. El proper partit serà a casa contra el Granollers, novè classificat.

ALEVÍ C - AT VILAFRANCA

Quarta victòria consecutiva (11-0)

El conjunt de Dani Horcas va aconseguir la seva quarta victòria consecutiva contra l’Atlètic Vilafranca a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Els blaugranes es van  avançar en el primer minut de partit, amb un gol d’Antonio Fernández, i ja al minut 8 guanyaven per 4-0 amb altres dos gols d’Antonio Fernández i un del seu cosí germà Guillermo Fernández. Albert Vicens, Samakou Nomoko (3), Nil Teixidor, Raúl Chirveches i una altra vegada Guillermo Fernández van arrodonir la victòria. Finalment, tres punts més que situen l’Aleví C com a líder amb 12 punts empatats amb la Fundació Esportiva Cornellà. El proper partit serà, precisament, al camp de la Fundació Esportiva Cornellà.

Pª BARC ANGUERA – ALEVÍ D

En dinàmica guanyadora (0-7)

Els nois de Pau Moral van guanyar el partit al camp de la Pª Barc. Anguera per 0-7 i van certificar la seva quarta victòria seguida. El gran joc dels blaugrana es va veure reflectit ràpidament en el marcador en el minut 8 de partit amb un gol de Jan Ferrer. A partir d’aquí, l’Aleví D va dominar el matx fins al final del partit. La resta dels golejadors del partit van ser Aymar Llanas (2), Broulaye Chama (2), Pol López i Álex Cantarell. El proper partit de l’Aleví D, líder en solitari, serà  a casa contra L’Hospitalet C, sisè classificat.

BENJAMÍ A - VILASSAR MAR UE

Triomf inapel·lable (16-0)

El Benjamí A d’Óscar Jorquera continua la seva marxa immaculada en la Lliga després que s’imposés al Vilassar Mar per 16-0. Els culés van sortir molt forts des del minut 1 i van dominar el partit en tot moment. Els joves blaugrana van comptar amb una actuació destacada de Michal Zuk, David Obinna Ejiofor i Aranau Luque, tots ells amb quatre gols. A més, van marcar Raúl Expósito, Jordi Pesquer i Ïu Martínez (2). El pròxim partit del BenjamÍ A, líder empatat a punts amb la Fundació Cornellà, serà al camp del Santboià, dotzè classificat.

SPORTING GAVA 2013 FC – BENJAMÍ C

En velocitat de creuer (2-8)

Els nois d’Albert Puig va certificar la seva quarta victòria en quatre partits després d’imposar-se al Spórting Gavà 2013 CF per un resultat favorable de 2-8. Els primers minuts del partit van ser frenètics en un intercanvi de gols entre els dos equips. Tot i això, el Benjamí B va aconseguir fer-se amb el domini del partit i va eixamplar la distància fins a aconseguir la victòria final. Els golejadors del partit van ser Erik Rodríguez, Ebrima Tunkara (2), Roc Martinez (4) i un en pròpia porta d’un jugador local. El pròxim partit del Benjamí C, líder empatat a 12 punts amb el Cubelles, Igualada i Sanfeliuenc, serà a casa contra el Sitges B, darrer classificat.

BENJAMÍ D- L’HOSPITALET B

Victòria amb remuntada inclosa (3-2)

Els de David Sánchez van superar a l’Hospitalet B per 3-2 en un partit que els permet situar-se primers a la Lliga. Els blaugrana van començar el partit amb mal peu, ja que en el minut 6 l’equip rival es va avançar. Tot i això, els culers van demostrar les ganes que tenien de guanyar el partit i van remuntar el resultat en contra gràcies al bon joc desplegat sobre el terreny de joc. Amb aquesta remuntada el Benjamí D es situa com a líder de la classificació. Els golejadors del partit van ser: Moaad Raihani i Unai Jimenez (2).

PREBENJAMÍ - CIUDAD COOPERATIVA

Tres punts de mèrit en un partit molt obert (6-5)

El Prebenjamí entrenat per Dani Segovia va aconseguir sumar tres punts de mèrit contra un rival de la part baixa de la classificació i és colíder amb 10 punts empatat amb el Sant Andreu, l’Escola Gavà i Santboià. El primer gol va ser pel conjunt visitant al minut nou, tres minuts després els blaugrana van empatar el partit amb gol de Lucas Bernal. Ethien Garrido va avançar els de Dani Segovia, però ràpidament els visitants van situar l’empat a dos. La igualtat predominava en el partit, però a través del bon joc dels blaugrana van aconseguir marca tres gols en tan sols set minuts (Dragos Bivol, Darwin Zamora i Joan Segura). A les acaballes del partit, després del 6-2 obra de Darwin Zamora, els visitants van reaccionar al bon joc barcelonista i es va viure un final molt igualat. El pròxim partit del Prebenjamí tornarà a ser a casa contra el Fontsanta-Fatjó, setè classificat.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut