La Masia domina LaLiga Promises

La Masia domina LaLiga Promises

El Barça ha guanyat cinc de les darreres sis edicions d’aquest torneig amb les generacions del 2003, 2004 i 2005 i amb Dani Horcas, Sergi Milà, Marc Serra i Pau Moral a la banqueta

LaLiga Promises s’ha convertit en territori Masia. El Barça ha estat el guanyador de cinc de les darreres sis edicions que s’han disputat d’aquest prestigiós torneig amb les generacions del 2003, 2004 i 2005 i amb Dani Horcas, Sergi Milà, Marc Serra i Pau Moral a la banqueta. El domini és, per tant, absolut i demostra com la Masia és un referent mundial a nivell formatiu. Només l’edició Nacional del torneig disputada l’any 2016 a Vila-real es va escapar ja que va ser l’equip amfitrió qui es va emportar la victòria en un campionat en el que el Barça va caure de forma inesperada als vuitens de final. El Barça ha guanyat, en total, nou edicions de LaLiga Promises Nacional, cinc de LaLiga Promises Internacional d’Hivern i les tres edicions que s’han disputat del torneig Internacional d’estiu.

El gran idil·li del Barça amb LaLiga Promises va començar l’any 2015 a Barranquilla (Colòmbia). L’Aleví A es va emportar la II edició del Torneig Internacional d’Estiu després de superar al Sevilla a la final per 5-2. Àlex Balde, Arnau Farnós, Eric Vega, Mamadou i Marc Pelaz van marcar els gols de la victòria de l’equip blaugrana entrenat aleshores per Dani Horcas. La mateixa generació del 2003, capitanejada per Xavi Simons, va repetir èxit l’any 2015 a Miami formant part de l’Infantil B de Sergi Milà. El Barça va superar al València per 4-3 a la final amb gols de Mamadou, Pau Servat i Ilaix en dues ocasions.

Tres títols més

L’any 2016 es va escapar l’edició del Torneig Nacional disputat a Vila-real, però la generació del 2004 es va prendre la revenja al Torneig Internacional disputat mesos després a Tenerife. Després d’eliminar al Reial Madrid a les semifinals per 2-0, els nois de Sergi Milà van guanyar la final contra l’Atlètic de Madrid per 6-1. Xavi Planas, en dues ocasions, Juan Larios, Toni Caravaca, Pol Muñoz i Joao, en pròpia porta, van ser els autors dels gols blaugranes.

I, finalment, l’any 2017 ha estat espectacular. L’Aleví A s’ha emportat en 10 dies les dues edicions que s’han disputat del torneig a Vila-real i Nova York. La generació del 2005 ha donat un rendiment espectacular. Extraordinari. Van guanyar la final del torneig Nacional, amb Marc Serra a la banqueta, contra els amfitrions, el Vila-real, per 3-1 amb dos gols del capità Gerard Hernández, un d’ells des de més enllà de mig camp, i un d’Iker Bravo. I als Estats Units es van desfer del Reial Madrid a la final, per 3-2, en un mini clàssic espectacular on el Barça, amb Pau Moral a la banqueta, va imposar el seu millor joc de control de pilota. Jan Molina i Iker Bravo, en dues ocasions, van marcar els gols que demostren, una vegada més, que la Masia batega amb força.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut