Una jornada molt positiva

Una jornada molt positiva

El cap de setmana del futbol formatiu amateur ens ha deixat 11 victòries, la suspensió del partit del Benjamí A pel fort vent i l’ajornament del partit de l’Infantil A per l’stage al Senegal

ESCOLA FUTBOL GAVÀ – CADET A

Una gran victòria per seguir pressionant el líder (0-5)

Els nois de Franc Artiga van aconseguir una treballada victòria davant de l’Escola Futbol Gavà, per 0-5, que els permet seguir pressionant un Espanyol que manté el liderat amb un punt d’avantatge sobre el blaugranes. El Cadet A va obrir el marcador al minut 21 amb un gol d’Antonio Sola. Amb la seguretat que dóna jugar amb el resultat a favor, els nois de Franc Artiga van agafar la confiança necessària per fer dos gols més, ja a la segona part, obra de Jaume Cuéllar (min 46) i Pablo Moreno (min 53). Nils Mortimer, amb dues dianes als minuts 57 i 62, va arrodonir el marcador. El Cadet A juga la propera jornada a casa contra el Badalona, catorzè classificat de la Divisió d’Honor.

CADET B – CASTELLDEFELS

Triomf a casa sota la pluja i el vent per seguir líders (2-0)

El Cadet B va obtenir una important victòria a la Ciutat Esportiva Joan Gamper contra el Castelldefels, sisè classificat del Grup 1 de Preferent, que li permet augmentar a 13 punts l’avantatge sobre els segons classificats, el Vilanova i el Cornellà B, que van tornar a punxar. Els nois de Cristian Catena van haver de lluitar contra el fort vent, la pluja i la bona organització defensiva del Castelldefels. Haitam Abaida va disposar de molt bones oportunitats per desfer l’empat a la primera part, però el gol no va arribar fins a la segona part. Va ser Raúl Martínez qui va obrir la llauna al minut 70 en una bona jugada col·lectiva de tot l’equip. Nou minuts després va ser Marc Lachèvre, que anotava el 2-0 en sentenciar un ràpid contracop. El Cadet B s’enfrontarà la propera jornada al cinquè classificat, el Prat.

GIMNÀSTIC TARRAGONA - INFANTIL A

Ajornat per l’stage al Senegal de l’equip de Carles Martínez

L’Infantil A ha ajornat el seu partit de Lliga al camp del Nàstic de Tarragona fins al proper 25 de febrer. Els nois de Carles Martínez van estar tota la setmana passada de ‘stage’ d’hivern al Senegal, convidats per l’Academia Aspire, on han disputat dos partits amb l’Aspire Football Dreams que van acabar amb el resultat d’una derrota (3-2) i un empat (1-1). L’Infantil A jugarà la propera jornada de Lliga a casa contra el tercer classificat, la Damm.

TORTOSA – INFANTIL B

Una nova golejada lluny de casa (0-7)

L’Infantil B va guanyar el seu partit davant del Tortosa (0-7) en un matx en què els blaugranes van dominar des del principi. La bona preparació que tenen els nois de Sergi Milà es demostra a la gespa dels estadis amb una bona circulació de pilota i possessions intel·ligents. Al minut 23 de partit, Adrián Bobi va obrir la llauna i a partir d’aquest moment els blaugranes van entrar en una dinàmica guanyadora i a la vegada golejadora que ja no va aturar-se fins que l’àrbitre va xiular el final del partit. Pau Sabaté, en pròpia porta, Pablo López, Pol Melet, Marc Jurado, Narcís Costa i Aleix Garrido van anotar els gols d’una victòria que serveix per mantenir el liderat amb dos punts d’avantatge sobre el Reus Deportiu. Especialment destacable és el balanç de l’Infantil B: 70 gols a favor i només 4 en contra. La propera jornada tanquen la primera volta rebent a casa el Cornellà B, novè classificat del Grup 1 de Preferent.

CERDANYOLA VALLÈS – ALEVÍ A

Tornen al bon camí (0-8)

Després d’empatar la jornada passada davant del tercer classificat, el Sant Gabriel (2-2), l’Aleví A va tornar a recuperar el ritme dels triomfs dissabte passat, i ho va fer amb una golejada. Al minut 7, Pau Ortega trencava l’empat i avançava el seu equip al marcador, i feia tornar la confiança als nois de Marc Serra. Amb aquesta diana, els blaugranes es van motivar i van pujar les línies per tal de pressionar el Cerdanyola Vallés, que no podia aturar l’embranzida visitant. Al minut 23, Solo Traore marcava el segon, i a partir d’aquest moment l’Aleví A va esforçar-se per seguir amb la tònica golejadora. I ho van fer. Tomás Carbonell, Llorenç Farrés (2), Pau Fernández, Iker Bravo i Jan Molina van acabar d’arrodonir la jornada, tancant el partit davant el Cerdanyola amb 8 gols. Els de Marc Serra segueixen liderant el Grup 1 de Preferent amb 46 punts, quatre més que la Damm B. La setmana vinent rebran a casa la Penya Barcelonista Cinc Copes A, últim classificat de la competició, a la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

L’HOSPITALET – ALEVÍ B

Treballada victòria abans de rebre el líder (1-3)

L’Aleví B va sumar una important victòria davant de L’Hospitalet (1-3) que li permet arribar al gran duel de la propera jornada contra el líder, l’Espanyol A, amb només un punt de desavantatge. Els nois de Jordi Pérez van haver de treballar molt per emportar-se els tres punts. Iker Córdoba va fer el 0-1 al minut 23, però el cop de gràcia no va arribar fins al tercer quart quan Bilal Achhiba i Iker Córdoba, una altra vegada, van sentenciar. Pol Marín va marcar de penal per a L’Hospitalet. L’Aleví B afronta amb optimisme el repte de rebre la propera jornada a la Ciutat Esportiva Joan Gamper l’Espanyol A en un partit que serà molt complicat i que marcarà el desenllaç de la Lliga.

SANTBOIÀ – ALEVÍ C

Bon ritme de partit i més líders (3-6)

L’Aleví C va sortir pel partit des del minut zero i quan la pilota va començar a rodar ja van començar amb la pressió i les ganes d’emportar-se el triomf. Els nois de David Sánchez van guanyar el matx davant del Santboià (3-6) tot i començar perdent per un gol de Joan Avellanet. La capacitat de reacció dels blaugranes va fer que ràpidament empatessin, en una acció d’Héctor Fort (min 14) i agafessin un bon ritme de partit que els va permetre aconseguir un resultat contundent per poder reforçar el lideratge. Jan Quiles (2), Arnau Pradas, Alexis Olmedo i Alejandro Domínguez van arrodonir la victòria. Els de David Sánchez estan pel camí dels bons resultats i necessiten l’ofici del treball per no relaxar-se i poder arribar al tram final de la temporada amb opcions de ser campions. Amb 42 punts són líders de la Lliga, amb 119 gols a favor i 17 en contra, i li treuen 5 punts de diferència a l’Atlètic Sant Just.

CORNELLÀ C – ALEVÍ D

Continua la bona línia (1-5)

L’Aleví D segueix en el bon camí després de tornar a guanyar, aquest cop davant el quart classificat. El Cornellà C no va poder evitar la derrota davant els nois de Daniel Horcas, i és que els blaugranes van començar marcant al minut 4 amb una diana d’Agustín Gutiérrez. Set minuts més tard, Tomás Marques dibuixava el 0-2 al marcador, i després era Thierno Kaba qui obria la llauna per al conjunt local. Lluny d’atemorir-se, l’Aleví D va lluitar per augmentar encara més la diferència amb el seu rival i Ivan Rodríguez (2) i Tomas Marques van sentenciar el partit amb l’1-5 definitiu. Els de Daniel Horcas segueixen liderant el grup 2 de la Primera Divisió amb 38 punts. La propera jornada, els blaugranes tenen una prova de foc perquè s’enfrontaran a la Ciutat Esportiva al tercer classificat, el Sant Gabriel B, a qui avantatgen en quatre punts.

VILASSAR DALT – BENJAMÍ A

Partit suspès pel fort temporal de vent

El fort temporal de vent que ahir va castigar el Maresme va obligar l’àrbitre a suspendre el partit del Benjamí A al camp del Vilassar de Dalt. Els nois de Jordi Font tornaran a la Lliga el proper cap de setmana a casa contra el Badalona, darrer classificat del Grup 2 de Preferent.

BENJAMÍ B – SANTBOIÀ

Reprenen les victòries (7-1)

Després d’empatar (2-2) davant el Sant Cugat Esports la darrera jornada, els blaugranes van tornar a recuperar el ritme de triomfs a la competició. El Benjamí B no es va conformar a guanyar per la mínima i va lluitar durant tot el partit per aconseguir el màxim de gols possible i jugar tranquils l’enfrontament. El primer gol va arribar al minut 4 de la mà de Denis Cruz, i aquest va ser el desencadenant que va fer que els nois d’Oscar Jorquera lluitessin encara més ofensivament. Albert Navarro, Lassana Diaby i Iker Del Moral van posar el 4-0 al marcador. Al minut 30, Cristian Domínguez feia el primer i únic gol del Santboià, però no va poder fer res per aturar l’embranzida local. Dos minuts després tornava a aparèixer Iker del Moral per sumar una diana més al total blaugrana, i Xavi Espart i Lassana Diaby arrodonien la jornada amb el definitiu 7-1. Els d’Óscar Jorquera lideren el Grup 1 de Preferent amb 46 punts, nou més que el Cornellà A, i la setmana vinent es veuran les cares amb el Vilassar Mar, setè classificat.

SANTBOIÀ C – BENJAMÍ C

Tres punts més i cal continuar sumant (0-3)

Els nois d’Albert Puig van sobreposar-se al fet de jugar lluny de la Ciutat Esportiva i van poder guanyar el Santboià per 0 a 3. En un partit molt disputat, Madou Murcia va obrir el marcador ben aviat, i això va fer que al minut 11 els blaugranes ja comencessin a manar al marcador i sobre el terreny de joc.  El mateix davanter blaugrana va ser autor d’un altre gol i finalment va tancar el partit Roger Casadevall. Els blaugranes s’han posicionat amb contundència a la primera plaça de la Lliga, amb nou punts d’avantatge sobre el Cornellà D, després d’esforç i bones dinàmiques. La consistència farà que el Benjamí C pugui mantenir aquest primer lloc fins a final de temporada i poder aconseguir el repte d’acabar campions de la competició. Els números que tenen els nois de Puig són excepcionals, amb 82 gols a favor i tan sols 9 en contra.

BENJAMÍ D – SANTBOIÀ B

Optimisme i bones sensacions (10-3)

El Benjamí D d’Alexis Pintó va aconseguir una important victòria (10-3) per no perdre el ritme dels de dalt i d’aquesta manera poder seguir amb aspiracions per escalar posicions. Entre els sis primers classificats està tot molt igualat i pot passar qualsevol cosa. Nuhu Fofana va ser un dels jugadors més destacats del partit. El davanter blaugrana, que va sortir des de la banqueta, va revolucionar el matx amb el seu hat-trick. Un altre jugador blaugrana que també va destacar durant l’enfrontament va ser William Boussou, que va aconseguir un pòquer de gols. També van marcar Álex Cantarell i Roger Martí (2). Els nois d’Alexis Pintó, tot i estar classificats a la sisena posició, tenen les màximes aspiracions perquè en algun moment de la temporada puguin situar-se més amunt a la taula i retallar posicions amb els que estan per sobre seu a la classificació. L’esforç i les ganes de guanyar faran que de mica en mica el Benjamí D aconsegueixi el seu objectiu i arribin als últims partits de l’any amb possibilitats de lluitar per la primera plaça. A dia d’avui tenen 28 punts, amb 44 gols i només 20 en contra. 

ESPLUGUENC B – PREBENJAMÍ

Golejada per seguir líders (0-10)

El Prebenjamí no té aturador. Els blaugranes van tornar a guanyar, i aquesta vegada ho van fer a domicili davant l’Espluguenc B, el darrer classificat del Grup 5 de Segona Divisió. Els nois de Juan Antonio Gil van aprofitar l’avinentesa i van depositar tots els seus esforços en dominar l’atac i buscar constantment el gol. El primer va arribar al minut 5 de la mà de Marc Garcia i, a partir d’aquí, es va desplegar un festival golejador. Michal Zuk, Ismael Ziani (3), Raúl Expósito, Pau Berges, Marc Garcia, Paula Ordovas en pròpia porta i Aisher Font van marcar els 10 gols a domicili. Després de la victòria el Prebenjamí segueix liderant la competició amb 40 punts, tres per sobre de l’Escola Futbol Gavà que ocupa la segona posició. La propera jornada els de Juan Antonio Gil rebran el Llevant les Planes a la Ciutat Esportiva, un rival complicat que ocupa la quarta posició de la taula i que és un dels equips que més gols ha marcat i un dels que menys n’ha encaixat.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut