Triplet al MIC dels més petits

Triplet al MIC dels més petits

El Benjamí A, el Benjamí C i el Prebenjamí s’imposen al torneig disputat a Andorra en un cap de setmana on s’han guanyat quatre tornejos més i l’Infantil A s’ha classificat per a la final del Campionat de Catalunya

CADET A – GENEVE CUP

Subcampions després de perdre la final amb l’Atlètic de Madrid (0-2)

Bon torneig el que ha realitzat el Cadet A a Suïssa tot i les nombroses baixes per lesió que l’han fet viatjar amb els jugadors del Cadet B Ilaix i Robert Navarro. Els nois de Franc Artiga van arribar a la final i la van perdre per 0-2 davant l’Atlètic de Madrid. La derrota no entela el torneig fet pel Cadet A, que a la primera fase es va desfer del KRC Genk (1-0), Olympique Lyonnais (3-1) i Servette (1-0). A les semifinals, el rival va ser l’equip local del Meyrin i els blaugranes es van imposar per 2-1. El Cadet A jugarà les semifinals del Campionat de Catalunya el proper dimarts contra la Damm a la Ciutat Esportiva Joan Gamper (19.30 hores).

INFANTIL A – CAMPIONAT DE CATALUNYA

Victòria sobre el Cornellà a les semifinals (1-0)

Un solitari gol d’Àlex Balde a la primera part li va valdre ahir a l’Infantil A per derrotar al Cornellà a la Ciutat Esportiva (1-0) i classificar-se per a la final del Campionat de Catalunya que es disputarà el proper cap de setmana a Martorell contra l’Espanyol. Els nois de Carles Martínez van fer un partit molt seriós tot i la contundència en alguns moments del Cornellà i van obtenir el passaport per a la gran final. Un partit on podran sumar el títol del Campionat de Catalunya a una temporada perfecte on ja han guanyat la Lliga de Divisió d’Honor, el MIC i el Torneig de Güeñes a la final contra el Reial Madrid.

INFANTIL B – BASSEVELDE CUP

Cinquens al prestigiós torneig disputat a Bèlgica

L’equip de Sergi Milà va finalitzar en cinquena posició la prestigiosa Bassevelde Cup disputada a Bèlgica. L’Infantil B va superar la primera fase sense problemes després de derrotar al KRC Genk (2-0), KAA Gent (2-1) i PSV Eindhoven (1-0). La sort, però, va donar l’esquena als blaugranes a la tanda de penals dels quarts de final. L’Infantil B va empatar 1-1 amb el AZ Alkmaar i va caure 2-3 des dels 11 metres. A la fase de consolació, van derrotar al Brugge (3-0) i a la Selecció Niuwsblad (2-0) i van acabar en cinquena posició.

ALEVÍ A – DANONE NATIONS CUP

Subcampions després de caure a la final contra l’Atlètic de Madrid (1-3)

Gran torneig el que ha disputat l’Aleví A de Marc Serra en aquesta edició de la Danone Nations Cup. Els blaugranes han quedat subcampions després de perdre la final contra l’Atlètic de Madrid al RCDE Stadium per 1-3. L’Aleví A, tot i la derrota a la final, va deixar molt bones sensacions de cara al Campionat de Catalunya que es disputa el proper cap de setmana a Martorell i on tindrà a l’Espanyol, At. Segre i Girona com a rivals de la primera fase. A la Danone Cup es va desfer a la fase de grups del Getafe (3-0), Celta (2-1) i Chiclana (3-0). Als quarts de final, va superar al Betis per 2-0 i a les semifinals es va imposar en un partit elèctric i espectacular a l’Espanyol per 2-1. La derrota a la final deixa a l’Aleví A sense el bitllet per a la fase final que es disputa a Nova York. El blaugrana Gerard Hernández ha estat escollit MVP del torneig.

ALEVÍ B – XX MEMORIAL JOSEP BARCELÓ

Campions superant al Rayo Vallecano a la final (2-1)

L’Aleví B ha arribat a la recta final de la temporada en un gran estat de forma i de joc. Aquest cap de setmana s’ha emportat el XX Memorial Josep Barceló, disputat a Tordera, després d’imposar-se al Rayo Vallecano a la final per 2-1, amb gols de Roger Coll i Arnau Gracia. L’Aleví B ha signat un torneig impecable on s’ha desfet a la primera fase del Vilablareix (7-0), Tordera B (9-0) i Vilassar de Dalt (3-0). Als quarts de final, han derrotat a l’Igualada per 4-0 i han repetit resultat a les semifinals contra la Fundació Marcet (4-0).

ALEVÍ C – TORNEIG INTERNACIONAL PREMIER LEAGUE

Eliminats a la fase de grups en una gran experiència a Anglaterra

Extraordinària experiència la que ha viscut l’Aleví C a Anglaterra al Torneig Internacional Premier League de Futbol 9. Els nois de David Sánchez han descobert un altre tipus de futbol, més direce i de contacte, en unes dimensions del terreny de joc molt més grans que les habituals a Catalunya. Al final, no van accedir a les semifinals ja que només es classificaven els primers dels tres grups i el millor segon tot i fer un bon campionat on van guanyar al Birmingham (2-1), Wolves (1-0), Manchester City (1-0) i Sunderland (1-0), van empatar amb el Reading (2-2) i el Stoke City (0-0) i van perdre per la mímima amb el West Ham (0-1) i el Chelsea (0-1).

ALEVÍ D – INTERNACIONAL CORDIAL CUP

Campions guanyant al Bayern de Munic a la final (3-1)

Sensacional torneig el que ha protagonitzat l’Aleví D a Àustria. Els nois de Dani Horcas s’han proclamat campions després de vèncer al Bayer de Munic per 3-1 a la final, amb gols d’Ivan Rodríguez, Ethan Torreira i Tomás Marques. Una victòria espectacular aconseguida en un torneig impecable on s’han desfet a la fase prèvia del TSV Schott Mainz (7-0), SC Kirchberg (9-0), Ferencvaros (3-0) i NK Radomlje (4-0) i han empatat contra el Kirchheimer SC (0-0). Als vuitens de final, s’han imposat al Fonix Gold (1-0), als quarts de final han superat al Stuttgart (3-0) i a les semifinals han eliminat a un altre gran equip alemany com és el Karlsruhe (3-1).

BENJAMÍ A – MIC F7 ANDORRA

Campió imposant-se al València a la final (2-0)

Dos gols de Lamine Lamal li han donat la victòria al Benjamí A a la final del MIC F7 contra el València (2-0) en un torneig perfecte dels nois de Jordi Font a Andorra. Van imposar-se al Baix Ter (4-0), FCS (6-0) i At. Vilafranca (6-0) a la primera fase. A la segona fase, van obtenir el mateix resultat, 8-0, contra el Torreforta i l’Amposta, respectivament. Als quarts de final van derrotar a l’Igualada (6-0) i a les semifinals al Manlleu (3-0). Molt bon torneig en resum d’un Benjamí A que aquesta temporada suma vuit tornejos guanyats a la Lliga aconseguida lluitant contra l’Espanyol.

BENJAMÍ B – XX MEMORIAL JOSEP BARCELÓ

Campions encadenant sis victòries i encaixant només un gol

Vint-i-set gols a favor i només un en contra. Balanç perfecte del Benjamí B que s’ha endut el XX Memorial Josep Barceló disputat a Tordera. Els nois d’Òscar Jorquera, campions de Lliga, sumen el seu cinquè torneig guanyat en una temporada per emmarcar. A la final, han superat a l’Igualada per 3-1, amb gols d’Albert Navarro, Iker del Moral i Gibert Jordana. Abans, a la fase prèvia, han derrotat a l’Aquahotel (5-0), Fornells (6-0) i Gimnàstic Manresa (4-0). Als quarts de final han eliminat a la Fundació Marcet (6-0) i a les semifinals a Osasuna per 3-0.

BENJAMÍ C – MIC F7 ANDORRA

Un torneig immaculat on han superat a l’Espanyol a la final

La victòria del Benjamí C d’Albert Puig ha arribat a la tanda de penals després d’empatar 0-0 contra l’Espanyol. Els blaugranes han estat més encertats des del punt de penal i han guanyat per 2-0. El títol aconseguit a Andorra s’ha de sumar a la Lliga i a quatre tornejos més guanyats aquesta temporada que està sent màgica. El Benjamí C va arribar a la final després d’imposar-se a la primera fase al Gironés Sabat (7-0), Tortosa (13-0) i Joanenc (11-0). A la segona fase, van superar el Santes Creus (10-0) i al Bansander (6-0) abans d’enfrontar-se al Gavà a les semifinals (6-0).

BENJAMÍ D – TORNEIG SISTRELLS

Campions al derrotar a l’Atlètic de Madrid a la final (2-1)

Molt bona final la que van disputar ahir el Benjamí D i l’Atlètic de Madrid al Torneig de Sistrells a Badalona. Els nois d’Alexis Pintó s’han imposat per 2-1, amb gols de David Julià i Àlex Cantarell, i han aconseguit un torneig on han fet un autèntic recital. Van superar a la primera fase al Can Tries (3-1), Bon Pastor (11-0) i Sistrells (5-0). A la segona fase van anar superant progressivament al Pomar (3-0), Porto (a la tanda de penals després d’empatar 2-2) i Nàstic de Tarragona (5-2) abans d’arribar a la final.

PREBENJAMÍ – MIC F7 ANDORRA

Campió superant a l’Espanyol a la final (6-3)

Impressionant temporada la que està signant el Prebenjamí de Juanan Gil. Aquest cap de setmana s’han imposat al MIC F7 disputat a Andorra després de superar a l’Espanyol a la final per un contundent 6-3 gràcies als gols d’Ethan Rodríguez (3), Pol Vila, Pau Berges i Marc García. El títol era el premi just a un torneig impecable on es van desfer a la primera fase del Burriana (15-0), B-Elite Soccer Denver (11-0) i Sant Cugat Esports (8-0). A vuitens de final van superar al Fraga (10-0), a quarts de final es van imposar al Mislata (11-0) i a les semifinals van guanyar al Gimnàstic de Manresa (6-0).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut