El Cadet A i l’Infantil B tornen a la feina

El Cadet A i l’Infantil B tornen a la feina

Els equips dirigits per Franc Artiga i Sergi Milà realitzaran aquesta tarda la primera sessió d’entrenament a l’stage de Prades

La pilota tornarà a rodar avui al futbol formatiu amateur del FC Barcelona. El Cadet A i l’Infantil B, campions de Lliga la passada temporada, han passat aquests darrers dos dies les revisions mèdiques pertinents i aquesta tarda comencen la pretemporada a Prades. El Cadet A de Franc Artiga disputarà quatre partits amistosos i el Torneig d’Alzira abans de començar la Lliga de Divisió d’Honor 2016/2017 el diumenge 18 de setembre a la Ciutat Esportiva Joan Gamper contra el Gavà. L’Infantil B de Sergi Milà, per la seva part, jugarà un partit amistós el proper dissabte contra el Nàstic de Tarragona a Prades abans de pujar a l’avió el dilluns 22 d’agost per viatjar cap al Japó per jugar el Torneig World Challenge 2016.

El Cadet A torna a la feina amb l’objectiu de formar a una de les grans generacions del club en el seu pas cap a la categoria Juvenil i amb la intenció de sumar el novè títol consecutiu a la categoria. Franc Artiga té les dues novetats del porter Lluís Tarrés, procedent del Mataró, i del defensa central Antonio Bioque, que arriba de la Damm. La plantilla la completen els porters Arnau Tenas i Pau Ruiz; el defenses Eric García, Sergi Rosanas, Adrià Altimira, Josep Jaume, Pau Baró, Ivan Bravo i Antonio Sola; els centrecampistes Àlvaro Sanz, Sergi Altimira, Adrià Bernabé, Antonio Jesús, Nico Gonzàlez i Nil Fabregó; i els davanters Nils Mortimer, Miguelete, Anssumane Fati, Jaume Cuéllar, Konrad i Pablo Moreno, que passa directament de l'Infantil A al Cadet A després de marcar 70 gols en Lliga la passada temporada. Els nois de Franc Artiga prepararan la campanya 2016/2017 amb els amistosos contra el Nàstic de Tarragona, Reus, Gavà i Sant Gabriel abans de jugar el Torneig d’Alzira el cap de setmana de la Diada.

Torneig World Challenge 2016

L’Infantil B comença la temporada amb quatre grans novetats: els defenses Juan Larios, que arriba procedent del Sevilla, i Arnau Casas (Damm), el migcampista Jan Oliveras (RCD Espanyol) i el davanter Xavi Planas (Damm). La plantilla la completen els porters Àlvaro Aljama, Alain Martínez i Òscar Medina; els defenses Diego Almeida, Gerard Gonzàlez, Marc Jurado, Pablo López, Pol Muñoz i Àlex Valle; els migcampistes Iker Almena, Adrià Capdevila, Toni Caravaca, Nico Fuentes, Aleix Garrido i Pablo Páez; i els davanters Adrià Bobi, Narcís Costa, Pol Melet i Pau Segarra. L’equip de Sergi Milà disputarà del 22 al 29 d’agost el Torneig World Challenge 2016 a Tòquio (Japó). L’Infantil B tindrà com a rivals a la primera fase al Sanfrece Hiroshima Junior, Kawasaki Frontale i Kumamoto. El Manchester City és l’altre gran equip europeu que participa en aquest torneig.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut