El Benjamí A, amb samarretes de suport a Pol Duran

El Benjamí A, amb samarretes de suport a Pol Duran

Abans de l’inici del partit contra el Vilassar de Dalt, els blaugranes han sortit a la gespa vestint una samarreta amb una dedicatòria per al seu company, que s'ha lesionat greument

La Ciutat Esportiva Joan Gamper ha estat l’escenari d’un emotiu homenatge al jugador Pol Duran, abans del partit que el Benjamí A ha disputat aquest matí contra el Vilassar de Dalt i que ha guanyat per 8-0. Sobre la gespa del camp 9, els seus companys han volgut donar suport al jove jugador blaugrana, nascut a Manresa, que ha patit una greu lesió al genoll esquerre.

Abans del xiulet inicial, els jugadors del Benjamí A que dirigeix Jordi Font s’han fotografiat amb una samarreta blanca que portava escrit el missatge "Ànims Pol!”. La iniciativa, com va passar la temporada anterior amb els jugadors del Cadet A, Imad, del Cadet B, Ansu, i de l’Aleví D, Jaume Jové, va sorgir dels mateixos jugadors i ràpidament va comptar amb el suport del cos tècnic i del Club. “Tots els companys estan molt afectats, perquè el Pol és un noi molt estimat a l’equip. Ara tots estarem amb ell per donar-li suport i tota la força del món en aquesta greu lesió. Avui, en la xerrada prèvia al partit, els hi he dit que el millor homenatge que li podien fer al Pol era dedicar-li la victòria”, ha comentat el tècnic Jordi Font. Pol Duran, molt emocionat amb el detall dels seus companys i caminant amb crosses, ha seguit el partit des de la banqueta blaugrana.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut