L’Infantil B s’abona als finals d’infart

L’Infantil B s’abona als finals d’infart

L’equip de Sergi Milà, líder del Grup 1 de Preferent, ha aconseguit cinc de les seves 17 victòries en Lliga remuntant en els darrers instants del partit quan ja tot semblava perdut

La formació que reben els jugadors del FC Barcelona a la Ciutat Esportiva Joan Gamper està basada en cinc valors: treball en equip, humilitat, esforç, respecte i ambició. Cinc paraules que es poden aplicar a la perfecció a l’Infantil B blaugrana que dirigeix Sergi Milà. Només així, amb aquests cinc valors, s’entén que ells, els jugadors més petits d’una Lliga en què s’enfronten a rivals un any més grans, no donin un partit per perdut, no es rendeixin mai i hagin estat capaços d’aconseguir cinc de les seves 17 victòries en Lliga remuntant en els darrers instants del partit quan ja tot semblava perdut. “Aquestes cinc remuntades demostren el caràcter i l’ambició d’aquest grup. És veritat que hem de treballar per no arribar a aquests moments, però quan es produeixen, si tenim un marcador advers, és un grup que no abaixa mai els braços i que gràcies al treball en equip aconsegueix capgirar la situació i remuntar els partits. Només cal veure com celebren els gols per adonar-se de l’ambició d’aquest grup de nanos”, explica Sergi Milà.

La primera victòria in extremis va arribar a la jornada 4 a camp de L’Hospitalet. Víctor Muñoz va resoldre al darrer minut un partit que semblava condemnat a l’empat (1-2). El segon partit que es va guanyar en el darrer sospir va ser a la jornada 13 contra La Floresta a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. El partit també semblava condemnat a l’empat fins que va aparèixer Yago Ponce per fer el 2-1 al darrer minut. La tercera remuntada èpica, aquesta amb un jugador menys per l’expulsió d’Arnau Solà al minut 24, la va protagonitzar l’Infantil B també a casa contra un Cornellà que es va avançar en dues ocasions fins que Xavi Simons, a 5 minuts del final, es va inventar una magistral passada vertical que va convertir Leo dos Reis en el 3-2 final. La quarta victòria sobre la campana va arribar al camp del Marianao Poblet quan, amb 2-2 al marcador, l’equip no va desistir fins que Xavi Simons va fer el 2-3 al temps afegit en una jugada de caràcter.  

Remuntada contra L’Hospitalet

La darrera d’aquestes remuntades èpiques de l’Infantil B va arribar diumenge passat a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. L’Hospitalet s’havia avançat per 0-3 en 27 minuts en què els jugadors de Sergi Milà no van estar molt encertats. Tot el contrari. Però és en aquests moments, quan tot sembla perdut, que surt la màgia d’aquest equip. Otger Sastre va fer l’1-3 abans del descans i a la segona part tot va canviar. El Barça va sortir decidit pel partit i Nadir va fer el 2-3 al minut 62. Quedaven 8 minuts per acabar el partit i l’Infantil B no es va rendir. Leo dos Reis va fer el 3-3 quan només quedaven dos minuts i en el temps afegit va arribar el gol de Xavi Simons. Era el 4-3 que va fer embogir, per cinquena vegada en aquesta temporada, un equip que s’ha abonat als finals d’infart.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut