fcb.portal.reset.password

El Benjamí A entrevistat per Cristina Collado a l'Hora B. VÍCTOR SALGADO / FCB

Ja dins del plató. VÍCTOR SALGADO / FCB

Darreres instruccions també de l'entrenador. VÍCTOR SALGADO / FCB

El regidor del programa dóna les darreres instruccions. VÍCTOR SALGADO / FCB

El vicepresident Jordi Mestre saluda als jugadors del Benjamí A. VÍCTOR SALGADO / FCB

El Benjamí A ha estat el gran protagonista a l’Hora B de Barça TV. Els 13 jugadors acompanyats dels seus dos entrenadors, Jordi Pérez i Rafa Rodríguez, han explicat en directe a la periodista Cristina Collado com estant vivint aquesta temporada en la que ja han guanyat la Lliga i la Íscar Cup LaLiga Promises. “Són un gran grup que porten junts des de prebenjamins. No és fàcil guanyar tots els partits d’una temporada. Això només s’aconsegueix si entre ells són amics i tenen un bon ambient. I aquest grup és excel·lent en aquest sentit i per això els vull felicitar”, ha explicat l’entrenador Jordi Pérez, qui ha animat als seus jugadors a mantenir aquest bon nivell de joc, convivència i resultats en els partits de Lliga i els tornejos, com el MIC7 o la Copa Catalunya, que resten fins a final de temporada.

Els jugadors del Benjamí A han viscut la seva primera experiència a la televisió amb molta emoció. Ja a l’estudi, abans d’entrar al plató, han saludat al vicepresident del Barça, Jordi Mestre, quan ha sortit de la seva entrevista a l’Hora B. Li han explicat com ha estat la temporada i com compaginen els estudis amb el futbol. Tots li han assegurat que treuen bones notes; molts notables i excel·lents. Una situació que s’ha repetit ja en directe a l’entrevista amb Cristina Collado. Gerard Curto, que cada dia ve a entrenar en taxi des de Tarragona, ha explicat com li toca fer cada nit els deures, cap a les 21.30 hores, quan arriba a casa abans d’anar a dormir. Pau Prim, el capità, ha comentat que per ell va ser una gran experiència “compartir un matí amb el millor jugador del món” referint-se al reportatge que va fer el Club per la revista Barça, on apareixien els cinc capitans del futbol base amb Messi.

El suport als companys afectats pel 'cas FIFA'

Marc Guiu, el pitxitxi de l’equip amb 38 gols, ens ha ensenyat el peu esquerre que té lesionat i que porta amb una bota especial i li ha desitjat molta sort, després d’agrair el treball que fan amb ell els serveis mèdics del club, al seu company Pol Montesinos, que amb 38 gols també té tots els números per acabar la temporada com a màxim golejador de la Preferent Benjamí. Tots ells ens han explicat la il·lusió que els hi fa jugar al Barça i com van ficar a la dutxa als seus dos entrenadors,  al camp del Cornellà, quan van guanyar la Lliga. “El nostre objectiu és que ells siguin un 10 dintre i fora del camp i crec que ho estem aconseguint”, ha dit el segon entrenador Rafa Rodríguez. Són un bon grup de nanos que van demostrar la seva qualitat humana donant tot el seu suport durant quatre mesos a Jan Encuentra i Jon Pilar, els dos companys que no van poder jugar fins al gener per la sanció FIFA. “Ells ens van ajudar molt, per això el dia que vam poder jugar contra el Sitges el vestidor va ser una festa”, ha revelat Jan Encuentra en una demostració de la qualitat humana i els valors d’aquest Benjamí A.


FCB Masia: el Benjamí A visita el plató de l... by fcbarcelona

Tornar a dalt