Debuts de Lliga amb victòries i campions de tornejos en el futbol formatiu

Debuts de Lliga amb victòries i campions de tornejos en el futbol formatiu

Gran cap de setmana de la Masia blaugrana que, a més de guanyar dos tornejos, ha aconseguit vuit victòries en els nou partits que han disputat els equips de la base

CADET A

El Cadet A ha debutat en la Divisió d’Honor amb victòria per 0 a 4 al camp del Girona. L’equip de Francisco Artiga s’ha avançat al minut 11 amb el gol de Temenuzhkov. Sergio Gómez ha marcat el segon gol i de nou Temenuzkhov ha marcat el seu segon gol en el compte particular i ha col·locat el 0 a 3 al marcador. Miranda ha marcat el 0 a 4 definitiu. Amb aquest resultat el Barça és quart pendent de jugar un partit.

INFANTIL B

L’Infantil B ha quedat sots-campió del Torneig Memorial Josep Roura en caure per 1 a 0 contra el RCD Espanyol. Malgrat haver aconseguit la victòria en els tres partits disputats anteriorment: victòria per 3 a 1 contra el Vic Riuprimer, victòria contra el Lleida Esportiu per 0 a 2 i en semifinals victòria per 3 a 1 contra el Club Futbol Reus, l’equip no ha pogut guanyar a la final tot i haver fet un molt bon torneig.

ALEVÍ A

L’Aleví A ha guanyat per 15 a 1 al Manresa en el partit corresponent a la segona jornada de Lliga. Els de Marc Serra han fet un recital de joc i gols a la Ciutat Esportiva. Iker Almena (2), Pau Segarra (4), Pablo López (3), Adrià Capdevila (2), Alex Valle (2), Aleix Garrido i un en pròpia, han estat els gols del partit. El gol favorable al Manresa l’ha fet Eric Pérez amb un xut des del mig del camp després de la sortida de Álvaro Aljama, porter blaugrana.

ALEVÍ C

L’Aleví C s’ha proclamat campió de la Polinyà Cup. Els nois d’Òscar Jorquera han accedit a les semifinals del torneig després de completar una gran fase de grup davant el Gimnàstic Manresa, l’Atlètic Polinyà i el Sant Andreu. Un contundent 5-0 al Mercantil, rival a la semifinal, ha donat el passi a la final del torneig. El darrer partit ha estat el més complicat per als blaugrana que, davant la Damm, no han pogut passar de l’empat a u. La tanda de penals ha decidit el campió i el Barça, gràcies als tres gols que ha marcat, s’ha proclamat campió.  

ALEVÍ B

L’Aleví B ha guanyat 5 a 0 a la Fundació Esportiva Gramanet a la Ciutat Esportiva Joan Gamper, en la segona jornada de Lliga. Joan Gazquez amb un hat-trick ha estat el jugador del partit i qui ha obert el marcador. L’han acompanyat Roger Martinez i Pablo Melendez, els autors dels altres gols. Amb aquesta victòria, els blaugrana porten dues victòries consecutives.

BENJAMÍ A

El Benjamí A ha sumat el segon triomf consecutiu en Lliga. Els nois de Jordi Pérez han superat el Sant Cugat Esport per 0 gols a 3 i ja sumen sis punts de sis possibles. Ben d’hora, al minut 11, Jan Quiles ha inaugurat el marcador amb el 0-1. Héctor Fort, catorze minuts més tard, ampliava les distàncies en el marcador i signava el 0-2 i, finalment, Marc Guiu, que ja porta tres gols a la competició, ha tancat el compte golejador aconseguint el 0-3 definitiu.

BENJAMÍ B

El Benjamí B guanya el primer partit aquesta temporada per 6 a 2 contra el Badalona CF. Els de David Sánchez s’han arribat a col·locar amb un 5 a 0 favorable amb gols de Marc Guiu (2), Dídac González, Pau Leon i Agustin Gutiérrez. El Badalona ha fet el 5 a 1, i de nou, Dídac González ha marcat per fer el 6 a 1. Els visitants han marcat el 6 a 2 definitiu a l’últim minut del partit.

BENJAMÍ C

El Benjamí C s’ha proclamat campió de la Polinyà Cup després de completar un torneig excepcional. Els nois d’Albert Puig han guanyat els cinc partits que han disputat. A la fase de grups els rivals han estat el Gimnàstic Manresa, l’Atlètic Polinyà i el Sant Andreu i les victòries van arribar gràcies als següent resultats: 3-0, 10-0 i 0-4, respectivament. El Mercantil ha estat el rival a les semifinals i, de nou, un contundent 7-1 va permetre als blaugranes disputar la final. La Damm ha estat l’última pedra en el camí però l’Aleví C no ha fallat i, després d’un 2-5, s’ha proclamat campió del torneig.

FEMENÍ B

El FC Barcelona Femení B es va imposar en el tercer partit de la Segona Divisió de la Lliga femenina per 6-0 davant de l’Igualada. Així, les blaugranes sumen la segona victòria de la temporada i la segona consecutiva per cinc gols o més, després de vencer a domicili fa dues setmanes al Cerdanyola del Vallès per 0-5. El conjunt català és tercer amb 7 punts a tan sols dos del líder, el Blava La Roca A.

FEMENÍ JUVENIL-CADET

El FC Barcelona Femení Juvenil-Cadet s'ha proclamat sotscampió del Torneig Vila de Centelles. L’equip blaugrana va perdre la final als penals contra l’Espanyol després d’arribar al final del temps reglamentari amb el resultat d’1-1 al marcador. Tot i això, el Barça va completar un gran campionat amb tres victòries en els tres partits anteriors amb un total de 16 gols a favor i cap en contra.


Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut