fcb.portal.reset.password

Els jugadors de l'Aleví A celebren un gol davant la DAMM / VICTOR SALGADO - FCB

Avui comença la fase final de la Powerade Cup 2015 al Nou Municipal de Cornellà. Es tracta d’un dels tornejos més prestigiosos del futbol aleví nadalenc que reuneix als millors equips del panorama nacional i internacional. El torneig es disputa en dues categories (jugadors nascuts l’any 2004 i 2005) i el Barça participa amb l’Aleví A de Marc Serra i l’Aleví C d’Òscar Jorquera. Per poder disputar aquest torneig, l’Aleví A va avançar al dimecres el seu partit de Lliga, que va guanyar per 11-0 davant el Tecnofutbol, mentre que l’Aleví C l’ha aplaçat el seu partit de Lliga d’aquesta jornada fins el proper dimecres, 23 de desembre, a camp de l’Igualada C.F. ‘B’ a les 18.45 hores.

Alevins any 2004
Grup 1 Grup 2 Grup 3 Grup 4
Reial Madrid Espanyol FC Barcelona Sevilla
Vila-real Màlaga Betis València
Cornellà Mallorca Sant Kevin's Celta
Bermudas EF Gavà Maccabi Haifa Jabac i Terrassa
Martinenc Gimnàstic Manresa Reus Deportiu Sant Andreu
AEM Lleida Gimnàstic Tarragona Lleida Esportiu Sant Gabriel

L’Aleví A de Marc Serra obre la seva participació a la Powerade Cup a la fase de grups aquest divendres contra el Maccabi Haifa (18.30 h.) i el Reus Deportiu (21.30). El dissabte jugarà contra el Saint Kevin’s (11.00), el Betis (14.00) i el Lleida Esportiu (17.30). Els quarts de final es disputen, en cas d’accedir-hi, el mateix dissabte per la tarda i les semifinals i la final són el diumenge pel matí. “Jugar aquest torneig, que reuneix als millors equips europeus, és un premi. És una excel·lent oportunitat per comprovar com arriben els nostres dos alevins a una cita tant important com aquesta sense perdre mai de vista que el nostre objectiu principal és la formació del jugador. És un torneig que els servirà per aprendre”, explica Marc Serra, entrenador de l’Aleví A i coordinador del Futbol 7 blaugrana.

Alevins any 2005
Grup 1 Grup 2
FC Barcelona Espanyol
Reial Madrid Sevilla
Cornellà Vila-real
Gimnàstic Manresa Jabac i Terrassa
Reus Deportiu AT Segre
Sant Gabriel Gimnàstic Tarragona

L’Aleví C, per la seva part, obre la fase final de la Powerade Cup aquesta tarda contra el Reus Deportiu (17.00) i el Sant Gabriel (20.00). Demà dissabte s’enfrontarà al Cornellà (09.30), Reial Madrid (12.30) i Gimnàstic Manresa (16.00). Les semifinals i la final es disputen el diumenge pel matí. La durada dels partits serà d’una part de 25 minuts, menys les semifinals i final que es jugaran en dos parts de 15 minuts cadascuna. El Barça lidera el rànking de victòries d’aquest torneig amb cinc títols per davant de l’RCD Espanyol (4) i l’UE Cornellà (1).

Tornar a dalt