fcb.portal.reset.password

Alejandro Grimaldo, protagonista del Top-5, en una jugada del partit contra l'Huracán / VÍCTOR SALGADO - FCB

Després de l’aturada de les diferents competicions de Lliga pel Pont de la Puríssima, els equips del futbol base han tornat a la competició domèstica amb gols de primer nivell. En una jornada en què destaca la golejada de rècord del Benjamí A, el programa ‘Promeses’ ha fet un Top 5 dels millors gols del cap de setmana, amb molt protagonisme d’aquest Benjamí A històric de Jordi Pérez. Justament enceta el recull dels gols un d’aquests benjamins, Lamine Nasraoui, que supera un rival amb un barret i després la torna a picar per fer un dels dos gols que portarien la seva rúbrica.

El segueix el capità del Barça B, Alejandro Grimaldo, que recull una passada de Sergi Samper que trenca tota la defensa i deixa sol el lateral esquerre perquè marqui regatejant el porter.

Els dos següents també es van veure en el 14 a 1 del Benjamí A contra el Sabadell. El tercer és obra de Pol Montesinos, que, amb un túnel, es desfà de l’últim defensa i regateja el porter per marcar a porta buida. El quart el marca Jan Quiles, que va marcar amb un xut de falta executat de forma sublim.

Tanca el Top 5 un altre benjamí, però aquest del Benjamí B. Pau Prim recupera la pilota i, amb una jugada individual, fa el primer gol que van marcar a La Damm.


FCB Masia-Academy: Top goals (12-13 des) by fcbarcelona
Tornar a dalt