fcb.portal.reset.password

Risto Mejide amb els resident de la Masia / GERMÁN PARGA - FCB

En el marc de les xerrades que periòdicament s’organitzen a la Masia, aquest dijous ha estat el publicista, escriptor i comunicador Risto Mejide l’encarregat d’exposar als membres de la residència d’esportistes del Club la importància de la gestió de la marca en la vida personal i en el món de l’esport especialment.

Mejide ha parlat als joves de la Masia sobre el valor de la diferència i la influència que pot tenir una marca davant els mitjans de comunicació o el món del patrocini i la publicitat.

Per l’actual director i presentador del programa televisiu Al rincón de pensar, el gran èxit del FC Barcelona és haver apostat pel llarg termini. Segons Mejide, sempre cal pensar en el futur, no quedar-se en el moment actual, i en cada relació, ja sigui amb els mitjans, els patrocinadors o les entitats, pensar en allò que serà bo de cara al futur.

La xerrada ha acabat amb un animat torn de preguntes i respostes en què s’ha destacat la importància de tenir uns referents, unes persones a qui admirar, i valorar les opinions d’aquells que tu has escollit escoltar.

Declaracions de Risto Mejide:

“Vosaltres el talent ja el teniu. Ja us han dit ‘tu sí que vales’, però el que és més important és el que feu amb aquest talent. Cal treball i esforç per aprofitar-lo. Res és fàcil, i qui no ho pensi s’equivoca.”

“Una marca ha de tenir una resposta emocional que motivi reaccions diferents, ja siguin positives o negatives. Vosaltres no tindreu la mateixes reaccions davant la marca FC Barcelona que davant la de qualsevol altre club”.

“Per convertir-te en una marca imprescindible cal ser diferent de la resta. En molts casos aquesta diferència molesta els altres, però tu has d’estar convençut que aquest és el teu potencial i de ningú més”.

“Cal que mai ens enfonsem; la felicitat sempre és anar actualitzant els teus somnis i saber aprofitar les experiències que vas passant a la vida”.


Risto Mejide: "Per a un esportista la gestió de... by fcbarcelona

Tornar a dalt