L’Infantil B s'ha proclamat campió de Lliga

Amb els tres punts sumats davant el Santes Creus, l’equip de Marcel Sans és el campió del Grup 1 de la Lliga Preferent Infantil

L’Infantil B s’ha proclamat, matemàticament, campió de Lliga aquest dissabte després de guanyar per 0-4 al Santes Creus. L’equip de Marcel Sans necessitava la victòria per aconseguir el títol i els blaugranes no han fallat. Als onze minuts de partit, un gol en pròpia porta dels locals ha fet pujar el 0-1 i en el quart d’hora posterior, l’Infantil B ha sentenciat el matx. Gerard Fernández, al minut 20, Raúl Martínez, al 23, i Haitam Abadia, dos minuts més tard, rubricaven i tancaven el vint-i-quatrè triomf de la temporada.

La trajectòria de l’Infantil B a la Lliga és gairebé perfecte. En les 27 jornades disputades, els blaugranes sumen 24 victòries, un empat i dos derrotes. A l’apartat golejador, els números parlen per si sols. Amb 96 gols a favor, l’Infantil B és l’equip més golejador de la competició i alhora el menys golejat, únicament amb 16 gols.