Jornada de golejades al planter blaugrana

Jornada de golejades al planter blaugrana

Catorze victòries, dos empats i només una derrota del Femení B (0-1) és el balanç del futbol formatiu blaugrana El Femení Infantil-Aleví, ja campió de Lliga, va golejar per 30-0 el cuer de la categoria, el Sant Andreu B

MATARÓ 0–2 JUVENIL B. LLIGA JUVENIL NACIONAL

Nova jornada, i nova victòria per no perdre el tren del liderat. Els blaugranes són segons a només dos punts del líder i demostren, cada cap de setmana, que lluitaran fins al final per aconseguir el títol de Lliga. Els blaugranes es van avançar amb una diana d’Alexis Meva quan s’havia disputat mitja hora de joc. La sentència va néixer de les botes d’Enric Franquesa, que va anotar a l’últim quart d’hora de joc. L’equip de Garcia Pimienta segueix al peu del canó.

MANLLEU 1–2 CADET A. LLIGA DIVISÓ D’HONOR

Victòria ajustada del Cadet A de Quique Álvarez al camp del Manlleu. Els blaugranes, líders de la categoria amb set punts sobre l’Espanyol, van avançar-se amb un gol de David Solanich en pròpia porteria. Els locals van igualar el marcador poc després de la represa i, al minut 66, Javier Ruiz va establir el definitiu 1-2.

CADET B 3–0 TORTOSA. LLIGA PREFERENT

Bon triomf del Cadet B contra el Tortosa. Els blaugranes es van trobar un rival molt aculat, que va cedir la iniciativa als jugadors del Cadet B des del primer minut del partit. Els blaugranes van saber tenir paciència, moure la pilota i esperar el moment oportú per acabar enderrocant el mur visitant. Xavier Toldrà va obrir la llauna al minut 37, Oscar Mingueza va fer el segon al minut 63, i Omar El Farsi va marcar el tercer i definitiu al minut 77. Tres punts més que permeten al Cadet B seguir liderant la classificació amb deu punts d’avantatge quan només queden vuit jornades.

INFANTIL A 1–1 CORNELLÀ. LLIGA DIVISIÓ D’HONOR

Empat a un gol en el partit entre el primer i el segon classificat. Va ser un duel marcat per la forta pluja que va caure a la Ciutat Esportiva Joan Gamper i que va impedir que els blaugranes demostressin el seu joc habitual. El Cornellà va començar millor el matx, va dominar els primers 15 minuts, però de mica en mica els blaugranes es van anar traient la son de les orelles i, al minut 24, Yanis Núñez va batre el porter local i va posar l’1-0. Amb la victòria de l’Infantil A es va arribar al descans, però quan només s’havien jugat dos minuts de la represa el davanter visitant va superar el porter blaugrana amb un xut creuat amb la cama esquerra. Els blaugranes van buscar el gol de la victòria, però el marcador ja no es va tornar a moure.

ESCOLA GAVÀ A 1–1 INFANTIL B. LLIGA PREFERENT

Taules en el partit entre el primer i el segon classificat de la Lliga. La primera part va ser molt igualada, amb molta intensitat, però els blaugranes van tenir la mala fortuna d’encaixar el primer gol quan només quedava un minut per arribar al descans. A la represa el partit va seguir amb la mateixa dinàmica, però de mica en mica l’Infantil B es va anar fent l’amo i senyor del partit. A falta de deu minuts una centrada d’Ivan la va rematar Anssumane Fati al fons de la xarxa. Malgrat que els blaugranes haurien pogut aconseguir el segon gol, no van estar encertats de cara a porta i es van haver de conformar amb l’empat.

ALEVÍ A 6–1 ESCOLA GAVÀ. LLIGA PREFERENT

Partit complet de l’Aleví A, que ha aconseguit els tres punts després de derrotar el Gavà per 6-1. Els blaugranes van dominar el matx de cap a peus, i els gols de Roberto Navarro i Aleix Gorjón van posar el 2-0 al marcador al descans. A la represa el Gavà va aconseguir retallar distàncies, però la victòria no va perillar en cap moment, i els gols de Ricard Cartaña, Antonio Roca, Marc Alegre i Pablo Moreno van deixar el 6-1 final. L’Aleví A segueix liderant la Lliga amb autoritat i després de 24 jornades continua comptant els partits per victòries.

VIC RIUPRIMER A 2–6 ALEVÍ B. LLIGA PREFERENT

Bona victòria de l’Aleví B, que va haver de lluitar contra la pluja i el fred. El fort aiguat va malmetre l’estat del terreny de joc i va dificultar la sortida de pilota blaugrana i l’habitual joc de combinació. Els locals van aconseguir avançar-se al marcador, però dos gols d’Iker González, un d’Alex Rico i un altre d’Albert Garrido van capgirar el marcador. L’Aleví B va ser molt superior al llarg de tot el partit, mentre que el Vic es va tancar a la seva pròpia àrea i va cedir tota la iniciativa. El Vic va aconseguir el 2-4, però els gols d’Iker González i de Gerard Urbina van posar el 2-6 definitiu.

ALEVÍ C 4–0 ST. ILDEFONS A. LLIGA PRIMERA DIVISIÓ

Nou triomf de l’Aleví C, aquest cop davant el Sant Ildefons, que el consolida una jornada més com a líder absolut de la competició. Menys de deu minuts va necessitar Xavi Simons per obrir el marcador. A l’encert de Simons s’hi va unir el d’Alejandro Balde per ampliar l’avantatge. Un gol més de Simons i un de Marc PElaz van tancar la golejada. Amb aquests tres punts els blaugranes continuen signant uns registres envejables: 21 victòries i 1 empat.

IGUALADA C 3–6 ALEVÍ D. LLIGA PRIMERA DIVISIÓ

Exhibició d’efectivitat de l’Aleví D en la seva visita al camp de l’Igualada. Els blaugranes van signar un gran partit en què van disposar de moltes ocasions i les van saber aprofitar. El domini hegemònic de l’Aleví D es va traduir en els gols de Pau Servat (2), Álvaro Martí (2) i Gabri (2). Amb l’1-6 al marcador els blaugranes van rebre dos gols a pilota parada als últims minuts (3-6).

BENJAMÍ A 7–0 IGUALADA. LLIGA PREFERENT

Golejada contundent del Benjamí A en el matx que va disputar a la Ciutat Esportiva davant l’Igualada. Els blaugranes van ser molt superiors des de bon principi i no van cedir ni un pam de terreny a la creació de joc del conjunt igualadí. Els gols del Barça els van anotar Pau Segarra, en dues ocasions, Aleix Garrido, també amb dos, Adrià Capdevila, Álvaro Millán i Diego Almeida. Si el Benjamí A guanya la propera jornada contra el Sant Cugat es proclamarà campió de Lliga.

FUNDACIÓ EUROPA A 1–3 BENJAMÍ B. LLIGA PREFERENT

Victòria del Benjamí B davant la Fundació Europa per mantenir el liderat en solitari i els quatre punts d’avantatge respecte al segon classificat. Els blaugranes van saber imposar el seu joc i amb un hat-trick d’Ilyas Akhomach van sentenciar el matx davant un Europa rendit a l’efectivitat barcelonista. El conjunt local va retallar distàncies amb una diana d’Ivan Miñano que va ser insuficient.

BLANCA SUBUR A 1–5 BENJAMÍ C. LLIGA PRIMERA DIVISIÓ

Maneta del Benjamí C que li permet sumar la dotzena victòria consecutiva. El partit va començar molt bé i Gerard Hernández va estrenar el marcador al minut 6. Els blaugranes van seguir dominant, van tenir el control i els gols de Pol Vila i d’Iker Bravo van posar el marcador 0-3 al descans. El matx va estar marcar pel fort vent, que va dificultar la circulació de joc blaugrana, però els jugadors de l’Aleví C van saber sobreposar-se i Iker Bravo va marcar el 0-4. Els locals van aconseguir reduir diferències, però els blaugranes van seguir combinant i Iker Bravo va marcar el cinquè gol, el tercer en el seu compte particular. Amb aquests tres punts el Benjamí C s’assegura liderar la classificació una setmana més.

BENJAMÍ D 4–2 SARRIÀ A. LLIGA PRIMERA DIVISIÓ

Primera part amb bon joc de combinació per part blaugrana, però amb poca finalització. Tot i així, es va arribar al descans amb un 2-1 a favor. Llavors la pluja va fer acte de presència i va dificultar la circulació de la pilota, però els blaugranes van saber controlar el partit i van acabar enduent-se la victòria per 4-2.

CAN VIDALET A 1–6 PREBENJAMÍ. LLIGA SEGONA DIVISIÓ

Bona victòria del Prebenjamí contra un rival de la part alta de la classificació. El partit va començar bé per als blaugranes, que es van posar per davant al marcador al minut 13 gràcies al gol de Jan Quiles. Tot i el fort vent, el Prebenjamí va aconseguir tenir el partit controlat i Pau Prim va fer el segon gol. Amb el 0-2 es va arribar al descans. A la represa el Can Vidalet va aconseguir retallar distàncies, però els blaugranes no es van descentrar i no van deixar que els locals tornessin a entrar al partit. Un hat-trick de Marc Guiu i un altre gol de Pau Prim van deixar el marcador amb el definitiu 1-6.

FEMENÍ B 0–1 LLEIDA TERRAFERMA. LLIGA SEGONA DIVISIÓ

Derrota per la mínima del Femení B contra el Lleida Terraferma. Les visitants, que van marcar al minut 5 de córner amb un gol de les blaugranes en pròpia porteria, no van rematar cap vegada entre els tres pals en tot el partit. A la primera part, i tot i no fer un bon joc, les jugadores de Jordi Ventura van disposar de dues ocasions clares de gol. A la segona part les blaugranes haurien pogut capgirar el resultat amb quatre o cinc ocasions molt bones, però finalment el marcador no es va moure.

AT. VILAFRANCA 0–3 FEMENÍ JUV-CADET. LLIGA PRIMERA DIVISIÓ

Bona victòria del Femení Juvenil-Cadet al camp de l’Atlètic Vilafranca. El partit va començar molt bé per a les blaugranes, que jugaven amb molta intensitat, i de seguida, al minut 6, Paula Fernández va marcar el primer gol rematant un refús després d’una falta directa. A partir d’aquí va seguir el domini blaugrana i, tot i que el rival estava ben posicionat al camp, no creava perill. A partir del segon gol, ja a la segona part, tot va anar de cara i el resultat no va arribar a perillar mai. Aquesta és la 22a victòria consecutiva de l’equip, que encara no ha concedit cap punt i és líder amb 12 punts de marge sobre el Sant Gabriel.

FEMENÍ INF-ALEVÍ 30–0 SANT ANDREU B. LLIGA PRIMERA DIVISIÓ

Golejada històrica del Femení Infantil-Aleví contra el cuer de la classificació. Les blaugranes no van tenir cap pietat del seu rival, i la superioritat de les noies del Barça es va fer evident des del primer minut. Mireia Carrasco, Candela Andújar i Claudia Pina van ser les màximes golejadores blaugrana, amb cinc gols cadascuna. Andrea Martínez, Ainhoa Marín i Yaiza Navarro van marcar un hat-trick cadascuna. Carla Aceituno va marcar un doblet, i Laura Ariza, Maria Llompart, Sandra Carrasco i Mariona Segalès van fer un gol cadascuna i van arrodonir la golejada fins al 30-0 final.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut