Gran imatge del planter en els tornejos de Reis

Gran imatge del planter en els tornejos de Reis

L’Infantil A ha accedit com a segon de grup a les semifinals del IV Torneig Memorial R. Ielasi, i l’Aleví B ha esdevingut campió del Torneig de Reis del CE Manresa

INFANTIL A. IV TORNEIG MEMORIAL R. IELASI

Els blaugranes van començar de manera immillorable la seva aventura per Itàlia amb una victòria contundent contra l’FC Margine Coperta (4-1) divendres. Dissabte, els blaugranes van caure per la mínima contra l’Empoli (1-2) en un partit en què es van avançar en el marcador i on van disposar de nombroses ocasions per ampliar l’avantatge.

Diumenge, però, retorn al camí de la victòria. Els blaugranes van superar la Roma (2-1) i van aconseguir el pas per a les semifinals que es disputaran aquest dilluns.

ALEVÍ B. TORNEIG DE REIS CE MANRESA

Torneig impecable el que va disputar l’Aleví B divendres passat i dissabte. Els blaugranes van signar un inici de campionat que fregava l’excel·lència. Disputats divendres, el conjunt de Jordi Font no va tenir pietat ni del Club Bansander (3-0), ni del Manresa E (14-0) ni del Sabadell (5-3).

Dissabte, les fases finals. Els barcelonistes van mantenir la mateixa tònica que a la lligueta de grups i van ser superiors als seus rivals. Als vuitens van derrotar el Vic-Riuprimer amb un contundent 5-0; a quarts van superar per la mínima el Liverpool (3-2) en un partit molt disputat; a les semifinals van superar còmodament el Sevilla (6-1) i a la gran final van golejar el Celta per posar punt i final a una actuació brillant (5-2).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut