El Juvenil B es proclama campió

El Juvenil B es proclama campió

Els gols de Carles Pérez (2), Àlex Carbonell (2), Adrià Arjona i Carlos Blanco han estat suficients per sumar els tres punts necessaris per ser campions de Lliga Nacional Juvenil

Com un guió d’una pel·lícula, el Juvenil B s’ha proclamat campió després de golejar al Cornellà en un matx de fantasia (6-0). Els blaugrana necessitaven els tres punts i els han aconseguit a base de gols. L’efectivitat del conjunt de Garcia Pimienta l’ha encetat Carles Pérez, culminant una diagonal amb un fort xut arran de pal. A l’encert s’hi ha apuntat Carbonell, de penal, i després aprofitant un rebot del porter. Carles Pérez, novament, ha ampliat distàncies amb un cacau des de la frontal. Adrià Arjona ha tancat el primer acte rematant una centrada, després d’una jugada col·lectiva (5-0).

Amb la feina feta en el primer temps, el ritme del matx i les ocasions han anat disminuint. Tot i les cinc dianes Carlos Blanco ha volgut deixar la seva empremta en el marcador amb una diana estratosfèrica. El blaugrana ha perforat la xarxa rival amb un xut des de més de 35 metres (6-0, min 47).

Al final del matx els jugadors i el cos tècnic han celebrat el títol a la gespa de la Ciutat Esportiva.

Un tram final intens

A falta de quatre jornades el Juvenil B veia molt complicat aconseguir el títol del Lliga. Els de Garcia Pimienta vivien a sis punts del líder, el Lleida Esportiu, que ho tenia tot a favor per proclamar-se campió. La sort, però, va somriure al costat blaugrana i els lleidatans van encarrilar dues derrotes consecutives. Una d’elles contra els blaugranes a camp propi (1-3).

Aquest diumenge, però, els de la terra ferma han sumat la tercera derrota consecutiva i el Barça, amb la golejada contra el Cornellà, s’ha pogut proclamar campió de la categoria a falta d’una jornada per concloure el campionat.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut