Bon balanç al futbol formatiu

Els equips del planter blaugrana han sumat cinc victòries i dos empats durant aquest cap de setmana L’Aleví A va arribar a la final d’un torneig a Àustria i el Benjamí A i el Femní Juvenil-Cadet van guanyar els seus a Canillas i Centelles

BELLVITGE 1-1 JUVENIL B. LLIGA JUVENIL NACIONAL

Empat inesperat del Juvenil B en la seva visita al camp del Bellvitge. Els de Garcia Pimienta es van trobar davant un rival dur que els va saber contrarestar durant tot el primer temps. Els blaugranes van proposar el seu joc habitual i els locals van saber interposar-se amb força i tenacitat. A la represa un gol d’Adrià Vilanova va obrir un marcador que semblava que no es mouria més. Tot i l’avantatge blaugrana, Gerardo Medina va empatar el duel i va deixar el partit vist per a sentència. Els blaugranes seguiran una setmana més segons a quatre punts del líder, el Mercantil.

EUROPA 2–4 CADET A. LLIGA DIVISIÓ D’HONOR

Segona jornada i segona victòria per al Cadet A de Quique Álvarez. Els barcelonistes van sortir a guanyar el partit des de bon principi i Daniel Olmo va començar el camí del triomf amb dues dianes abans d’arribar a l’equador del primer temps. Tres minuts més tard Jesús Alemán marcava el tercer i semblava sentenciar un partit que se’ls havia posat molt de cara. Abans d’acabar el primer temps Soto va retallar distàncies (1-3). A la represa, patiment amb el gol d’Hidalgo (2-3) i tranquil·litat amb la sentència d’Olmo, que a la vegada firmava el seu hat-trick particular. Els blaugranes segueixen líders, empatats a punts amb la Damm, i sumen nou gols a favor i tan sols dos en contra.

GIRONÈS SABAT 1-4 INFANTIL A. LLIGA DIVISIÓ D’HONOR

Triomf convincent de l’Infantil A en la seva visita al camp del Gironès Sabat. Els blaugranes no van necessitar més de deu minuts per obrir el marcador amb un gol d’Albert Portas. El gol va suposar una alenada d’aire fresc per als de Denis Silva, que van ampliar l’avantatge al cap de deu minuts amb una diana de Pere Mogente. Els locals no van abaixar els braços i van retallar distàncies abans d’arribar a la mitja hora de joc. Edison Samaniego va ser l’autor del gol. A la represa Yanis Núñez va recuperar la màxima renda favorable anotant des del punt de penal, i Ignasi Domínguez, a deu minuts per acabar, va tancar el capítol de gols.

VIC RIUPRIMER REFO 0–12 ALEVÍ A. LLIGA PREFERENT

Passeig triomfal de l’Aleví B en el seu partit disputat contra el Vic Riuprimer REFO a domicili. Els barcelonistes van imposar el seu joc des de l’inici i els vigatans no van ser capaços de seguir el ritme proposat pel conjunt de Marc Serra. Kays Ruiz, amb dues dianes, i Marc Alegre van ser els encarregats d’inaugurar el festival golejador. S’hi va apuntar Pablo Moreno, amb quatre dianes, i Roberto Navarro, que va ampliar la distància en el marcador (0-8). A la represa Fodé Fofana, de penal, Antonio Roca i dues dianes de Moriba Kourouma van tancar la major golejada del formatiu del cap de setmana.

ALEVÍ B 4–0 MERCANTIL. LLIGA PREFERENT

Victòria plàcida de l’Aleví B davant el Mercantil en la segona jornada de Lliga. Els blaugranes van saber dominar l’esfèric des de bon principi i tan sols van tardar dos minuts a inaugurar el marcador. Jan Reixach va ser l’autor de la primera diana. Amb el marcador a favor el partit es va convertir en una bassa d’oli per als barcelonistes, que van acabar de sentenciar el matx amb tres gols en només cinc minuts. Alex Rico, en dues ocasions, i Gerard Urbina van tancar el capítol de gols i van sentenciar la segona victòria del curs.

ALEVÍ D. I TORNEIG INTERNACIONAL DONAU-AUEN CUP

Final agredolç per a l’Aleví D en la seva participació en el I Torneig Internacional Donau-Auen Cup. Els blaugranes van ser molt superiors als seus rivals a la fase de grups i van derrotar el’SK Rapid Wien (2-0), el FC Fulham London (3-1), el Karlsruher SC (1-0), el SK Sturm Graz (1-0), el FC Stadlau (3-1), el JSG Fehmarn (7-0) i el NSG Donauauen (7-0). A quarts de final els barcelonistes van superar amb contundència l’Admira Wacker (0-4), i a semifinals van tombar el SK Rapid Wien (2-1). A la gran final el Barça va ensopegar contra el Salzburg (2-1) per la mínima i no va poder proclamar-se campió de la competició.

BENJAMÍ A. I TORNEIG CANILLAS CUP

Paper impecable el que va protagonitzar el Benjamí A en la seva participació en el I Torneig Canillas Cup, del qual es va proclamar campió derrotant per 7-0 a la final el Reial Madrid. Els blaugranes van arrasar en la fase de grups i van derrotar el Romo CF (8-0), el Liceo Europeo CF (16-0), l’EF Arganda (10-0) i el Lanzarote (4-1). Amb ple de victòries, els barcelonistes es van classificar com a primers de grup. A quarts de final, els catalans van superar el Coïmbra (7-0), i a les semifinals van superar amb solvència el Lanzarote, novament (6-0). A la gran final, el Barça no va tenir pietat del seu etern rival, el Reial Madrid, i el va golejar amb un contundent 7-0 per proclamar-se campió del I Torneig Canillas Cup.

BENJAMÍ B 3–1 BADALONA. LLIGA PREFERENT

Victòria patida. El jugadors de Jordi Pérez van haver de suar de valent per desfer-se d’un batallador Badalona. Tot i avançar-se al marcador gràcies a un gol d’Ilias a la sortida d’un córner, els badalonins van aconseguir empatar el partit després d’aprofitar una errada defensiva blaugrana. Amb l’empat a 1 es va arribar al quart període de partit. Els nervis no es van apoderar dels joves culers i van poder desplegar el seu millor futbol. Una jugada d’Iker la va culminar Alex Amate, que va anotar el 2 a 1. Pocs minuts després, una gran jugada personal d’Ilias per la banda esquerra la va culminar Pablo Melendez, que va marcar el tercer i definitiu gol del partit. Segona victòria de la temporada i colíders, amb sis punts.

PEÑAS OSCENSES 0-0 FEMENÍ B. LLIGA SEGONA DIVISIÓ

Empat sense gols del Femení B en la seva visita al camp del Peñas Oscenses. Les blaugranes van intentar imposar el seu joc però van topar amb la teranyina defensiva imposada per les locals, tant a la primera part com a la represa. Amb aquest empat les barcelonistes se situen setenes amb quatre punts i a tan sols tres de l’actual líder de la categoria, el RCD Espanyol B.

FEMENÍ JUVENIL-CADET. I TORNEIG VILA DE CENTELLES

El conjunt de Zoe Garcia va apuntar-se el I Torneig Vila de Centelles sense encaixar un sol gol en quatre partits. A la fase prèvia va desfer-se del Centelles per 0-3 i del Sant Andreu per 0-5. Ja a semifinals, el Femení Juvenil-Cadet va derrotar l’Europa amb un altre 0-5. A la final, l’equip blaugrana va rematar un dissabte rodó guanyant per 0-4 l’Estartit, amb gols de Mariona, Carla, Paula i Laia.