fcb.portal.reset.password

Els residents de La Masia a la demostració de l'Escolania de Montserrat / FOTO: LA MASIA

Per a alguns residents de la Masia, una trentena, aquest dilluns va ser un dia especial, ja que van visitar l’Escolania de Montserrat i van poder intercanviar anècdotes i experiències vitals del dia a dia de cada institució.

Els joves esportistes blaugrana van arribar a l’Escolania al voltant de les 11 hores i ho van fer d’una manera diferent a l’habitual, mitjançant el funicular Aeri. Un cop arribats van fer una visita guiada en petits grups i posteriorment els Escolans van mostrar-los la sala d’assaig i com funcionen alguns instruments.

Salve, Virolai i demostració futbolística

Els residents de la Masia van poder gaudir de l’actuació dels Escolans, que van entonar la ‘Salve’ i el ‘Virolai’ sota l’atenta mirada dels joves esportistes. Més tard va ser el torn dels jugadors de futbol, que van demostrar la seva qualitat organitzant un partidet en el poliesportiu fent gaudir d’allò més els amfitrions.

Per concloure la visita es va organitzar un dinar de germanor i els residents de la Masia van obsequiar els escolans amb una samarreta de Juan Carlos Navarro signada pels campions de la Copa del Rei de bàsquet, i així van donar importància al Club com a institució poliesportiva.

L’Escolania com a mirall

Aquesta visita a l’Escolania és fruit de la gran relació existent entre el FC Barcelona i l’Abadia de Montserrat. I és que la Masia i l’Escolania organitzen actes conjunts des de fa més de cinc anys.

L’objectiu és donar a conèixer als residents blaugrana que no són els únics que se sacrifiquen per arribar al seu somni. L’Escolania es presenta com a exemple i mirall per als esportistes i permet així compartir experiències. A més, d’aquesta manera faciliten l’adaptació dels joves nouvinguts descobrint ‘in situ’ símbols de Catalunya, com és Montserrat, i conèixer l’entorn on viuen.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();